Ultima oră

Record Air Moldova: Peste 100.000 de pasageri în luna august

Creșterea poate fi pusă și pe seama liberalizării regimului de vize cu Uniunea Europeană, cetățenii din Republica Moldova având astfel posibilitatea să-și facă vacanțele în Occident. 

Totodată, transportând aproximativ 57 mii pasageri doar din Republica Moldova, compania a atins în luna august o cotă de piață pe Aeroportul International Chișinău de 53%, sau cu 10 puncte procentuale mai mult față de 2013.

În primele opt luni ale anului, compania Air Moldova a transportat 524 mii pasageri, cu 170 mii mai mulți (48%) decât în aceeași perioadă a anului 2013.‎

Compania operează curse directe către 25 de destinații: Antalya, Atena, Barcelona, Bodrum, Bologna, București, Dublin, Frankfurt, Heraklion, Istanbul, Kiev, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Nijnevartovsk, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Soci, Surgut, Torino, Veneția și Verona. Compania oferă două clase de deservire – Econom și Business. Biletele pot fi procurate online pe site-ul companiei, la oficiile Air Moldova, precum și la agențiile autorizate din țară și de peste hotare‎.
 
Sursa: agora.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *