Afaceri

Reducerile sunt la moda in Shopping MallDova

Cum sa te imbraci conform tendintelor modei si sa nu cheltui o avere? Sa cumperi haine moderne la preturi mici si chiar foarte mici? Solutia este simpla – sa prinzi marile reduceri de la Shopping MallDova!

Magazinele din Shopping MallDova au „taiat” preturile cu pana la 70%, astfel centrul comercial a devenit o destinatie de vis pentru shopping. In a treia saptamina de la lansarea sezonului de reduceri, brandurile de renume continua sa atraga cumparatorii prin afisarea unor discounturi tentante la colectiile toamna-iarna.

Magazine precum Debenhams, Aridon, Jennyfer, Koton, Motivi, New Kind, Olsen, Pepe Jeans, Premaman, Mango, Uniq Kids, Orsay si Vis-a-Vis au marit reducerile de la 40-50% la 70%. Alte branduri propun cumparatorilor sa achizitioneze doua articole vestimentare la pret de unul.

Collezioni, Colin`s, Kenvelo, Lee Cooper si Lee au creat un adevarat „paradis” al hainelor de marca afisind preturi mai mici cu pana la 60% la toate colectiile ramase in stoc. Preturile sunt injumatatite la Sela, Bamboo, Fox, Otter, Benetton, Sisley, Geox, Oviesse, Leonardo, Lux Lingerie, Steilmann, Marina Yachting, Pennyblack, Meli-Melo Paris, Nara Camicie, Nike, Noble Gallery, Orchestra, Polo Garage, Salamander si Texier.

In magazinul Levi’s o pereche de blugi care costa 1490 lei acum poate fi cumparata cu 590 de lei. Pretul camasilor a scazut de la 1000 de lei pina la 390 lei. Si in magazinul Calliope articolele vestimentare pot fi achizitionate la preturi mult mai mici. Un palton care a costat 1369 de lei acum poate fi procurat cu doar 499 lei, iar un pulover de dama cu 139 de lei, fata de 429 cit a costat anterior.

Preturile se micsoreaza vazind cu ochii: o pereche de pantaloni valora 599 de lei, ulterior pretul sau a fost redus la 349 de lei, apoi la 299 de lei, ca in final sa poata fi procurata cu 169 de lei!

Cei ce doresc sa castige un set de haine de sezon ales de catre stilista Valentina Radcenko, pot participa la tombola “Fii prima la reducerile de sezon”. Pentru aceasta, trebuie sa faceti cumparaturi din mall in valoare de cel putin 200 de lei. Promotia dureaza pina la 15 februarie. La aceasta tombola se mai pot castiga zilnic certificate de cumparaturi.

Peste 80 de magazine de fashion, restaurante, cafenele si alte locatii de distractie fac din mall o destinatie unica pentru cumparaturi si petrecere a timpul liber. Recent, centrul comercial Shopping MallDova a obtinut marele premiu „Mercuriul de Aur” in cadrul concursului „Marca Comerciala a anului 2009”, ceea ce confirma locul important pe care l-a obtinut Shopping MallDova in preferintele consumatorilor.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *