Horoscop

Săgetătorii aşteaptă să se întâmple ceva şi sunt nerăbdători

Scorpion
Ai acceptat prea multe sarcini si acum nu mai ai timp nici macar sa mergi la baie. Incearca sa vorbesti cu superiorii si sa mai scapi de ele pentru a nu iti suprasolicita organismul.

Sagetator
Astepti sa se intample ceva si esti nerabdator. Consideri ca tot ceea ce se intampla este ceea ce meritai de mai multa vreme si in sfarsit iti gasesti linistea sufleteasca.

Capricorn
Ai foarte multa treaba, asa ca nu pierde timpul pe nicaieri. Mergi direct acolo unde ai nevoie. Daca trebuie, inchide-ti si telefonul pentru a te asigura ca nu te deranjeaza nimeni.

Varsator
Entuziasmul cu care primesti o veste le ofera celor din jur mai multa incredere ca au ales calea cea buna. In urma cu ceva timp ai avut o reactie ciudata la o propunere de-a lor si acum aveau anumite dubii. Nu stiau daca sa te puna la curent cu ce se intampla sau nu.

Pesti
Lipsa libertatii de a face ceea ce vrei la locul de munca isi pune din ce in ce mai mult amprenta asupra ta. Ai vrea sa poti pune in practica tot ceea ce ti s-a propus. Nu ai cum sa schimbi nimic doacamdata si trebuie sa accepti. Din fericire, lucrurile merg mult mai bine din punct de vedere personal.

Berbec
Ai vrea sa poti spune tot ceea ce gandesti fara ti se reproseze nimic apoi. Mai bine gandeste-te bine inainte daca merita sa risti atat de mult. Abia apoi fa primul pas.

Taur
Nu te grabi. Ceea ce trebuie sa faci astazi iti va influenta cel putin urmatoarele luni din viata. Analizeaza foarte bine tot ceea ce stii si nu ignora nici cel mai mic detaliu.

Gemeni
Astazi va fi o zi in care iti vei satisface nevoia de cultura. O sa iei parte la evenimente carora le-ai cam simtit lipsa in ultimul timp. Simti ca ti-ai regasit linistea.

Rac
Agitatia din jurul tau te face sa te simti incomod. Incerci sa afli motivul pentru care toti sunt ingrijorati si nu se pot concentra asupra a ceea ce au de facut. Abia spre sfarsitul programului o sa intelegi ce se intampla.

Leu
Ai fost anuntat in ultimul moment de o schimbare de planuri. Nu esti multumit de modificari, insa realizezi ca sunt in avantajul tau. Trebuie doar sa stii sa te folosesti de ele.

Fecioara
Ai de rezolvat ceva ce implica multe acte. Ai grija la toate documentele pe care le ai la tine sa nu cumva sa pierzi ceva. Un minut de neatentie te poate costa foarte mult. Seara o sa te poti relaxa.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *