IT&C

Scoala de Studii Avansate in Jurnalism anunta admiterea pentru 2009-2010

Centrul Independent de Jurnalism (CIJ), in cooperare cu Scoala de Jurnalism din Missouri (SUA) si Centrul de Formare Profesionala a Jurnalistilor din Paris (Franta), anunta inmatricularea la Scoala de Studii Avansate in Jurnalism din Chisinau (SSAJ) pentru anul 2009-2010.

Scoala este conceputa in baza unor programe postuniversitare avansate de pregatire a jurnalistilor si a fost creata in corespundere cu cele mai inalte standarde internationale in jurnalismul practicat in Europa si Statele Unite ale Americii.
Sunt admise persoane care au studii superioare in diverse domenii (stiinte socio-umane, stiinte tehnice, arte, medicina s.a.). Studiile sunt cu plata (sunt acceptate si sponsorizari din partea institutiilor media, neguvernamentale, comerciale). Cei mai buni studenti beneficiaza de burse si reduceri la taxa de studii.
Corpul didactic al SSAJ este format din jurnalisti notorii din Moldova, precum si instructori din strainatate. Scoala asigura studentii cu echipament tehnic performant pentru cursurile foto, video si radio, precum si cu alte materiale necesare pentru deprinderea unor abilitati practice in domeniul jurnalismului.
Anul de studii dureaza zece luni, iar printre principalele cursuri predate se numara: Scrierea stirilor, Jurnalismul radio-tv, Legislatia si etica mass-media, Jurnalismul on-line, Jurnalismul de investigatie, Jurnalismul economic si de afaceri, Fotojurnalismul, Managementul mass-media s.a. Mai multe detalii la adresa www.scoaladejurnalism.md.
Selectarea candidatilor se face in baza dosarului care va cuprinde:
CV
• Formular de admitere
• Scrisoare de motivare
• Trei materiale jurnalistice
• Doua recomandari
• Copia diplomei de studii superioare (absolventii promotiei 2009 vor prezenta un certificat de la facultate in care se confirma ca sunt in ultimul an de studii)
• Copia buletinului de identitate

 

Admiterea persoanelor selectate se va face in baza unui test in scris si a unui
interviu.
 

Data-limita de depunere a dosarelor este 29 mai 2009, ora 18.00.
Tel.: 92.94.40, 21.36.52, Centrul Independent de Jurnalism, str. Sciusev 53, 2012, Chisinau
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *