Timpul.md

Horoscop 27 August 2011 | 08:58

Scorpionii se vaită că nu au bani chiar dacă nu este adevărat

 BERBEC: Puteţi să întâlniţi o persoană pentru care să simţiţi la prima vedere o atracţie periculoasă. Vor apărea încurcături sentimentale, dar sunteţi obisnuit cu astfel de situaţii.  Sănătate – ●● Bani –●● Dragoste –●●●

TAUR
Reveniti la sentimente mai bune fata de vecini si prieteni. Aveti in continuare impresia ca v-au inselat, dar considerati ca ii puteti ierta si sa le dati astfel un exemplu de educatie.
Sanatate – ●
Bani –●●
Dragoste –●●

GEMENI
Recuperati niste bani cu ajutorul unei rude apropiate, dar nu trebuie sa-i dati ascultare cand va sfatuieste sa va schimbati serviciul. Riscurile asumate va coloreaza totusi placut viata.
Sanatate – ●●
Bani – ●●●
Dragoste – ●

RAC
Va alegeti cu grija prietenii (ii preferati mai ales pe cei in varsta). Foarte curand veti avea nevoie de ajutorul acestora pentru a rezolva definitiv o incurcatura birocratica de natura financiara.
Sanatate – ●
Bani – ●●
Dragoste – ●

LEU
Sunteti felicitat si barfit in acelasi timp, de aceleasi persoane ipocrite. Pentru dv., este foarte important sa nu va enervati, ci sa va ocupati in continuare de consolidarea succeselor profesionale.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●●

FECIOARA
Obtineti informatiile dorite si prin intermediul amicilor, deci nu mai este nevoie sa va pierdeti timpul. Ocupati-va de activitatile restante, pentru ca altfel veti fi in mod sigur penalizat!
Sanatate – ●
Bani – ●●●
Dragoste – ●

BALANTA
Daca nu va ajung banii pentru investitiile dorite, imprumutati-i de la prietenii care si asa va exploateaza de obicei fara mila. Cei dragi va cam chinuiesc si ei, dar nu luati nicio atitudine.
Sanatate – ●●
Bani – ●●●
Dragoste – ●

SCORPION
Sunteti bine platit si totusi va vaitati in permanenta ca nu va mai descurcati cu banii. Faptul ca sunteti dispus sa colaborati din nou cu rudele atrage imediat simpatia intregii familii.
Sanatate – ●
Bani – ●●●
Dragoste – ●

SAGETATOR
Va luati revansa fata de adversarii declarati intr-o maniera atat de originala, incat sunteti felicitat de toti. Primiti bani, insa aveti si multe datorii de achitat (restante din concediu). Simpatie.
Sanatate – ●
Bani –●●
Dragoste –●●

CAPRICORN
Cheltuiti toti banii pe care ii primiti, bazandu-va pe ajutorul ce vi s-a promis. Credeti in continuare ca cei care v-au deceptionat nu vor mai gresi niciodata. Vi se ofera noi sanse profesionale.
Sanatate – ●
Bani –●●
Dragoste –●●

VARSATOR
Va aflati intr-o situatie delicata din care nu veti iesi prea usor. Ii pacaliti fara intentie pe cei dragi, asa ca nu este de mirare ca nimeni nu va accepta scuzele de convenienta.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●●

PESTI
Aveti de pus la punct unele detalii si finalizati cea mai importanta activitate din aceasta luna. Vecinii si rudele va plictisesc necontenit cu sfaturi inutile. Sprijin financiar neasteptat.
Sanatate – ●●
Bani – ●●●
Dragoste – ●

Sursa: Timpul.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus