Sport

Selectionata de fotbal a R. Moldova va juca cu nationala din Belarus

Federatia Moldoveneasca de Fotbal a ajuns la finele lunii mai la o intelegere cu forul similar din Republica Belarus pentru organizarea meciurilor amicale intre selectionatele nationale de seniori si tineret.Partida dintre echipele celor doua tari a fost programata pe 10 iunie 2009 si se va desfasura la Borisov, iar jocul dintre reprezentativele de tineret urma sa se dispute ieri, la Minsk.

Echipele selectionate de seniori din R. Moldova si Belarus s-au intalnit pana acum de cinci ori si niciun meci nu s-a incheiat la egalitate. Adversara noastra a obtinut trei victorii, iar „tricolorii” au fost superiori de doua ori. Reprezentativele de tineret ale celor doua tari au jucat de sapte ori si aici, de asemenea, nicio partida nu s-a incheiat cu remiza. Tineretul moldovean a obtinut trei victorii, in timp ce echipa din Belarus – patru. In statul slavon, jucatorii nostri au venit direct din Tbilisi, unde la finele saptamanii precedente, s-au confruntat cu reprezentativele Georgiei. Dupa cum v-am mai informat, formatia condusa de Igor Dobrovolski a repurtat prima victorie dupa o pauza de 16 luni (scor 2-1), iar formatia de tineret a fost invinsa cu rezultatul de 0-1.
 

Reamintim ca pentru ambele dispute amicable, Igor Dobrovolski a convocat un lot din 24 jucatori, respectiv: Nicolae Calancea, Stanislav Namasco, Eugen Matiughin – portar; Alexandru Iepureanu, Sergiu Lascencov, Alexei Savinov, Victor Golovatenco, Igor Armas, Dumitru Popovici – fundasi, Eugeniu Cebotaru, Alexandru Suvorov, Igor ?agarlas, Vitalie Bordian, Andrei Corneencov, Alexandru Onica, Valeriu Andronic, Artur Ionita, Sergiu Namasco, Victor Bulat – mijlocasi, Igor Bugaiov, Veaceslav Sofroni, Gheorghe Ovseanicov, Denis Calincov, Serghei Alexeev – atacanti.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *