Sport

Sheriff invinge si cu rezervele

Duminica s-a disputat un meci in devans, contand pentru etapa a 15-a a Campionatului republican de fotbal, Divizia Nationala. Angajata simultan in trei turnee oficiale (Divizia Nationala, Cupa R. Moldova, Europa League), campioana in exercitiu, Sheriff Tiraspol, a jucat la Suruceni, exact dupa o zi de la infrangerea echipei nationale in Israel si dupa victoria „tineretului” in disputa pe teren propriu cu modesta reprezentativa a Andorrei.

Deoarece mai multi componenti ai nistrenilor au fost convocati la cele doua selectionate, Leonid Kuciuk a mizat in meciul de la Suruceni, cu Sfantul Gheorghe, in special pe jucatorii de pe banca de rezerve. Astfel, buturile portii campioanei au fost aparate de Alexandru Melenciuc, iar in defensiva a bifat Andrei Verbetchi. Si in lista rezervelor au figurat o serie de nume mai rar intalnite in grila de joc a tiraspolenilor: portarul Volosin, jucatorii de teren Gogu si Brankovic.

Chiar si in aceste conditii, debutanta esalonului superior – Sfantul Gheorghe -, care actualmente se afla in subsolul clasamentului, nu a reusit sa puna mari probleme mult mai galonatului adversar. Jucatorii din Suruceni au avut totusi un debut de partida mult mai bun, Alexandru Vremea izbutind (in minutul 11) sa deschida tabela, insa peste doar noua minute Aleksei Kuciuk reuseste egalarea. In ultimele cinci minute ale primei reprize, echipele au mai marcat cate o data, prin Dhiedhiou (Sheriff) si Livandovschi (Sfantul Gheorghe).

Dupa pauza, defensiva gazdelor s-a dispersat si tiraspolenii efectiv s-au distrat in atac. La diferenta de doar un singur minut (52 si 53), Sheriff a mai inscris de doua ori, prin aceiasi Kuciuk si Dhiedhiou, iar in minutul 68 Vitalie Bulat a stabilit scorul final, 5-2 in favoarea campioanei. Partidele urmatoarei etape (a XIV-a) se vor disputa la 18 octombrie.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *