Sport

Sheriff se distanteaza in clasamentul Diviziei Nationale

In prima etapa din actualul sezon a campionatului de fotbal al R. Moldova, Divizia Nationala, doua dintre liderele clasamentului, au pierdut puncte importante, evoluand in deplasare.

Pe stadionul satesc din Suruceni (Ialoveni), Dacia a remizat in mod neasteptat in partida cu debutanta Sfantul Gheorghe (0-0), si s-a distantat la patru puncte diferenta de campioana in exercitiu Sheriff Tiraspol.

Nistrenii si-au asigurat un confort in fotoliul de lider al clasamentului, invingand in propriul fief, pe concitadina FC Tiraspol, cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate de Iastrebov (autogol) si bulgarul Gheorghiev.

Rabnitenii de la Iskra-Stal nu au profitat de pasul gresit al “lupilor galbeni”, suferind infrangere in meciul de la Tighina, cu Dinamo. Dupa 49 de minute, oaspetii se vedeau condusi cu 2-0, prin golurile inscrise de Zacon si Tiverenco, reusind sa marcheze doar golul de onoare, prin Adrian Cucovei.

Cu esentiale completari de efectiv in intersezon, Zimbru si-a bucurat fanii, invingand concludent, pe terenul din strada Butucului, pe Nistru Otaci, cu scorul de 4-1. Pentru gazde au marcat Bezimov, Secrieru, Nosenko si Oleg Andronic, iar golul otacenilor este semnat de Malearenco.

In devans, CSCA-Rapid a invins pe Viitorul Orhei (1-0). Olimpia Balti nu a reusit sa asigure conditiile de joc pentru meciul de la Ternovca cu Academia UTM Chisinau, meciul fiind anulat, iar Olimpia risca o infrangere tehnica acordata de Federatia Moldoveneasca de Fotbal (FMF).

In etapa a XXI-a, programata pentru 13 martie, urmeaza sa se desfasoare urmatoarele meciuri: Zimbru – Dinamo, Nistru – CSCA-Rapid, Viitorul – Sheriff, FC Tiraspol – Sfantul Gheorghe, Dacia – Olimpia si Academia UTM – Iskra-Stal.

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *