Sport

Simona Halep va juca pentru al şaselea an consecutiv la Wuhan Open

"Abia aştept să revin la Wuhan Open pentru a şasea oară. De fiecare dată când revenim, complexul este mai mare şi mai bun, iar reprezentanţii turneului au mereu grijă de noi, aşa că abia aştept să revin şi joc în faţa extraordinarilor fani de acolo", a declarat Halep.

"Simona a fost un suporter loial al Wuhan Open de la primul turneu şi suntem încântaţi să îi urăm bun venit la întoarcerea ei în calitate de campioană la Wimbledon! Simona a adus mereu cu ea energia şi zâmbetele ei la Wuhan şi a devenit o mare favorită în rândul fanilor Wuhan Open, care vor fi emoţionaţi să o vadă pe campioana de la Wimbledon în acţiune pe teren şi luând parte în activităţile cu suporterii, în timpul evenimentului. Abia aşteptăm să sărbătorim împreună cu ea nu numai ziua ei de naştere, dar şi recentul Grand Slam câştigat", a afirmat Li Qiuping, co-directoare a Dongfeng Motor Wuhan Open.

"Toţi am urmărit-o pe Simona jucând două săptămâni incredibile la Wimbledon şi o felicităm pentru realizarea ei remarcabilă. De-a lungul carierei ei, Simona a arătat un mare curaj în victorii şi în înfrângeri şi este o inspiraţie pentru toţi cei care o urmăresc jucând. Suntem încântaţi că Simona a ales să revină la Wuhan Open pentru al şaselea an consecutiv", a spus Brenda Perry, co-director al competiţiei.

Halep a participat de cinci ori la rând la Wuhan Open, iar cea mai bună performanţă a ei la competiţia chineză a fost calificarea în semifinale, în 2016, când a fost învinsă de Petra Kvitova, cu 6-1, 6-2.

Accidentată, Halep a fost întrecută, în turul al doilea, anul trecut, de Dominika Cibulkova din Slovacia, scor 6-0, 7-5, în turul al doilea, în care a fost acceptată direct jucătoarea română. După acest turneu, Halep a anunţat că suferă de hernie de disc, scrie News.ro.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *