Timpul.md

Social 30 Mai 2016 | 14:05

Sistări planificate în alimentarea cu apă în municipiul Chişinău

În localitatea Ghidighici din municipiul Chişinău, precum şi pe câteva străzi din capitală, marţi, 31 mai,va fi sistată alimentarea cu apă. Deconectările vor fi efectuate în scopul executării lucrărilor planificate de către SA „Apă-Canal Chişinău”, dar şi de către compania „Gas Natural Fenosa”.

În localitatea Ghidighici, apa va fi sistată pe străzile Ponoarelor, Valea Cânepii, Emilian Bucov, Doina, Ştefan Neaga, Alexandru Donici şi Frunze. Sistările vor avea loc de la ora 9.00 până la ora 15.00, în scopul executării lucrărilor planificate de spălare şi dezinfectare a turnurilor de apă potabilă din localitate.

În capitală, fără apă la robinet vor rămâne locuitorii străzii Grenoble, 255-259, inclusiv cu fracţii. Sistările vor fi efectuate de la ora 9.30 până la ora 17.00, în scopul branşării apeductului din strada Grenoble, cu D-160 mm polietilenă.

De asemenea, furnizorul de apă aminteşte că marţi, 31 mai este posibilă deconectarea apei pe străzile Ciocana, 12 şi Maria Drăgan, 30-38, inclusiv cu fracţii. ACC menţionează că în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”, pe străzile respective va fi deconectată energia electrică, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă de la ora 9.00 până la ora 17.00.


Timpul.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus