Timpul Liber

„Snails” lansează „moda paşapoartelor albastre”

„Nu e o ruşine să ai paşaport albastru”, au declarat recent băieţii de la Snails şi i-au îndemnat pe moldovenii din toată lumea să-i susţină în acţiunea „Blue Passports”, al cărei scop final este realizarea unui videoclip cu acelaşi titlu. Dar acesta nu e singurul ţel al „melcilor” – manifestul lor” are menirea şi să promoveze imaginea Moldovei în ţările în care sunt stabiliţi conaţionali de-ai noştri şi nu numai. Pentru aceasta, ei şi-au îndemnat fanii să posteze pe pagina web a formaţiei un filmuleţ în care ei dansează cu paşaportul în mână sau orice lucru care poate exprima dragostea faţă de „paşaportul albastru”.

„Noi vrem să aducem un mesaj vesel întregii lumi. Acţiunea „Paşaportul albastru” reflectă atât virtuţile, cât şi slăbiciunile poporului nostru. Reieşind din aceasta, am hotărât să implicăm şi moldovenii de peste hotare. Sper că aceasta îi va încuraja pe concetăţenii noştri să promoveze imaginea ţării noastre în toată lumea şi să nu se ruşineze că sunt originari din Moldova”, ne-a spus solistul formaţiei „Snails”, Lilian Severin. Băieţii îşi exprimă speranţa că vor reuşi să-i provoace pe cetăţenii noştri să adere la această acţiune şi se aşteaptă la o participare activă din partea lor. Primul filmuleţ a şi apărut pe site-ul „melcilor” şi a venit tocmai din Canada, în el dansând jurnalistul Doru Ciocanu împreună cu soţia sa, Liuba Revenco, şi copiii lor.

În aşteptarea celorlalte filmuleţe, „melcii” nu pierd timpul nici la Chişinău. În această săptămâna, ei au îmbrăcat pe bune paşaportul moldovenesc şi au făcut un raid pe străzile capitalei, trecând pe la Consulatul României, Centrul Comun de Vize şi ajungând până la Aeroport. Drumul spre Aeroport nu a fost întâmplător – băieţii au de gând să trimită patru dintre paşapoartele gigantice la Paris, Amsterdam, Londra şi Berlin, unde, de asemenea, se vor face filmări care vor fi parte a videoclipului la piesa „Blue Passports”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *