Timpul.md

Politică 9 Mai 2020 | 09:46

STOP CADRU. Fisură sau PR? Ion Chicu s-a dus la „memorial” FĂRĂ panglica imperialistă

Conducerea de „vârf” a R. Moldova a „celebrat” încheierea celui de-al doilea război mondial la Complexul Memorial „Eternitate”.

Pro-rușii Dodon și Greceanîi au purtat la piept panglica bi-coloră a imperialismului moscovit și au afirmat că astăzi este marcată „Ziua Victoriei în marele război pentru apărarea patriei”. Formula folosită de moscoviți pentru a ascunde că Al Doilea Război Mondial a început în 1939 de cei doi agresori Rusia Comunistă și Germania Nazistă.

Premierul tehnocrat Ion Chicu a venit la eveniment FĂRĂ  „lenta” negru-oranj și a felicitat cetățenii cu ocazia Zilei Europei dar și cu ocazia Zilei Victoriei.

 


Conducerea de „vârf” - nu dă doi bani pe epidemie?

Se pare că autoritățile au uitat de situația epidemiologică care bântâie prin țară și prin lume, uitând de îndemnurile pe care le oferă în fiecare zi cetățenilor. Astfel, niciunul dintre oficiali nu a purtat nici mască, nici mănuși, iar conceptul grupurilor de cel mult trei persoane a fost încălcat și el. Oficialii au venit la Complexul Memorial Eternitate însoțiți de asistenți și de o mulțime de bodyguarzi, iar la fața locului erau așteptați de mai mulți jurnaliști.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus