Timpul Local

Sunt AIESEC-er de aproape un an

Uneori cuvintele sunt de prisos. De ce? E simplu – faptele vorbesc. Haideti sa urmarim in continuare cateva istorioare impresionante ale unor tineri ce au reusit sa isi traiasca visul, tineri ambitiosi cu o experienta unica, irepetabila si cu adevarat remarcabila.

Alexandru Popescu, 22 ani. Sunt AIESEC-er de aproape un an. In acest rastimp am reusit sa traiesc viata AIESEC din plin, participand la conferinte nationale si internationale, diverse evenimente culturale si, desigur, stagiul meu de practica in strainatate. Gratie AIESEC am vizitat patru tari: Turcia, Malayzia, Singapore si Thailanda, astfel am cel putin cate un prieten in fiecare tara europeana si cateva zeci de amici pe celelalte continente. Nu stiu ce poate fi in viitor, dar stiu care-mi este visul: un alt stagiu de practica, o alta tara, o alta aventura, o alta experienta. AIESEC m-a invatat ca nu exista limite si toata lumea, intregul glob pamantesc iti poate deveni prieten doar daca doresti si esti deschis; am invatat sa gandesc colorat”.

„Ma numesc Elena Culai, am 23 de ani. In cei trei ani de activitate in AIESEC am fost lidera pentru echipe de patru, sapte, 20 si 100 de oameni. Am participat, am invatat si am facilitat mai mult de 15 conferinte in cinci tari. Anul trecut am coordonat aria de Finante in AIESEC Chisinau, iar anul viitor voi coordona aria de Finante in AIESEC Norvegia. Universitatea iti ofera o lectie, dupa care un test, AIESEC iti ofera testul, dupa care inveti lectia”.

„Sunt Eugen Garla, alumni AIESEC Moldova. Am activat in organizatie timp de patru ani si nu regret nicio clipa investitia, a fost perioada care m-a ajutat sa ma maturizez cu adevarat, sa inteleg ce vreau sa realizez, ce ma inspira, care imi sunt valorile. Pe plan personal, mi-am dezvoltat cateva abilitati si competente pretioase, precum sunt comunicarea, eficienta personala, automotivarea, increderea in sine. Pe plan profesional, am invatat cum sa organizez un proiect, cum sa conduc o echipa, cum sa fac un buget, cum sa creez un plan de marketing, cum sa conduc un interviu, cum sa fac vanzari… si as putea continua, dar tot nu le-as cuprinde pe toate… Acum un an si jumatate mi-am deschis propria afacere in Kiev, Ucraina. Experienta in AIESEC mi-a fost de mare ajutor in acest pas, pentru ca pe actualul meu partener de afaceri l-am cunoscut tot prin intermediul organizatiei. Patru ani in AIESEC au adus in viata mea pasiune si incredere in ideea ca putem sa facem lumea mai buna pentru toti”.

Ceea ce au acesti tineri in comun este ambitia, perseverenta, setea de cunoastere si AIESEC. Gaseste in sirul logic componenta ce lipseste in caracteristica ta. Cine stie, poate anume acum ai descoperit cheia spre succes.

AIESEC este Liderul Global in Dezvoltarea Tinerilor Lideri. Este o organizatie internationala care este prezenta in peste 100 de tari ale lumii, in sute de universitati si numara mii de membri, cu un potential imens. AIESEC ofera o experienta complexa de dezvoltare a abilitatilor de LIDER; acumulare de experienta internationala; conectare la o retea globala de tineri din intreaga lume; dezvoltare personala si profesionala; interactiunea cu directori de companie nationali si internationali.

Pentru ca sa devii membru al celei mai mari organizatii de studenti din lume completeaza formularul de aplicare pe site-ul www.aiesec.md pana pe 6 martie 2010.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *