Politică

Taina buletinului nevalabil: vom afla-o vreodată?

Ultimii au votat împotrivă. La numărarea voturilor s-a constatat: 58 voturi – PRO, 3 împotrivă şi 1 buletin gol (nevalabil). Cine este deputatul care a făcut nevalabil buletinul de vot?

Deocamdată nimeni nu poate răspunde la această întrebare. Primul, pe care a picat bănuiala a fost deputatul Mihai Godea, care nu şi-a afişat buletinul, dar care susţine că a votat pentru candidatul AIE. Marian Lupu e convins că Godea a votat pentru candidatura sa, iar deputatul care a introdus buletinul gol este din cadrul AIE. Lupu însă nu a spus cine e acest deputat. El nu exclude că va utiliza materialele jurnaliştilor pentru a vedea cine este acesta. „Pentru mine este o chestiune de principiu”, a spus acesta. Liderul PLDM, Vlad Filat crede că ”cu toţii avem posibilitatea, având atâtea camere de luat vederi, să urmărim cum a votat fiecare şi lucrul acesta trebuie de făcut cât mai rapid posibil pentru a elimina orice suspiciune". La rândul său, Mihai Ghimpu declară că, din imaginile video se observă că buletinul lui Godea a fost împăturit, pe când la numărarea voturilor, s-a observat că buletinul nevalabil aruncat în urnă nu a fost pliat”.

Aşadar, la şirul de mistere care învăluie istoria recentă a RM – cine l-a furat şi unde l-a ascuns pe V. Cubreacov, ce facultate a terminat Eugenia Ostapciuc ş.a. – s-a mai adăugat unul: cine dintre deputaţii AIE a „stricat” votul pe 16 decembrie?

Sursa foto: Captură Unimedia.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *