Timpul.md

Horoscop 30 Septembrie 2012 | 09:06

Taurii se vor descurca cu obţinerea unei diplome

BALANŢA: O veste îmbucurătoare, vi se permite sa faceţi un anume lucru pentru ca vi se va semna un act şi o sa avansaţi cu demersurile de afaceri.

SCORPION
S-ar putea sa dizlocati niste bani ca sa completati niste lipsuri prin casa, un obiect decorativ, o pictura, un corp de iluminat, sau altceva din sfera artei.

SAGETATOR
Reuniune colegiala ca sa discutati despre ce aveti de facut in continuare - poate sinteti angajati intr-o activitate de grup, solicitanta si trebuie sa va organizati ca lumea.

CAPRICORN
S-a lamurit, intr-o oarecare masura, o problema sentimentala dar tot nu sunteti cu sufletu-mpacat , semn ca trebuie sa aveti iar un tete a tete.

VARSATOR
O stare de bine, resimtiti caldura sufleteasca prietenii se ofera sa va ajute, fiecare cu ce poate, e o zi in care toata lumea e a voastra.

PESTI
Va puteti prezenta la un casting c-o sa va faceti remarcati prin acel ceva al vostru care o sa bata concurenta - mai mult decat pana acum.

BERBEC
O sa vi se propuna o forma de colaborare ca sa aveti asigurati banii pentru perioada imediat urmatoare dupa care o sa mai vedeti.

TAUR
Vreti sa obtineti o diploma, un carnet de conducere, oti avea de dat niste probe practice, bine, pe langa teorie si-ar trebui sa va descurcati.

GEMENI
O sa investiti bani in educatia copiilor - ii duceti pe la cluburi, cursuri speciale, poate platiti niste profesori sa se ocupe in particular de ei.

RAC
Un prieten e posibil sa va ceara niste bani cu imprumut si inainte de a-i da nu trebuie sa va ganditi la altceva decat la cata nevoie are omul de acesti bani.

LEU
Relatia de suflet se dezvolta frumos, prindeti aripi , daca n-aveti pe nimeni or sa vi se aprinda calciiele dupa cineva, o sa vedeti c-asa e.

FECIOARA
O bucurie in familie, se reface dupa o suferinta cineva apropiat, revine dupa o lunga absenta in frate, o sora, copilul - cineva, dupa care va plinge inimioara.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus