Horoscop

Taurii trebuie să fie calmi şi să evite conflictele. Vezi aici horoscopul tău

TAUR
Poti dezamorsa orice conflict daca apelezi numai la duhul blandetii. Nu nervii sunt solutia in situatia tensionata in care nimeresti, ci o atitudine deschisa la dialog. Fii calm si nu te implica in disputele incinse in preajma ta, mai ales daca nu te privesc personal, ci incearca sa le arati tuturor ca orice impas poate fi depasit daca iti pastrezi cumpatul. Nervii pot strica totul, ai descoperit asta pe pielea ta de atatea ori, si asta vrei sa demonstrezi tuturor cu atitudinea ta pasnica.

GEMENI
Cand depui atata pasiune in ceea ce faci, e si normal sa ajungi foarte repede la succesul dorit. Deja se intrevede clar la orizont scopul pentru care muncesti cu atata patos si abia astepti sa ajungi mai repede acolo. Ritmul in care evolueaza lucrurile, rapid si ferm, e o dovada clara ca te apropii de un rezultat de care sa fii mandru. Nu sta, profita din plin de energia de care beneficiezi, pentru ca poti face pasi mari spre etapele finale ale proiectului inceput.

RAC
Ai avea atatea sa-i spui persoanei iubite, dar nu gasesti in tine curajul de a deschide gura. Ti-e teama de reactia sa, de esec, de respingere, or nu ai absolut nici un motiv sa fii atat de timorat. Ia-ti inima in dinti si exprima-ti deschis sentimentele, dorintele, temerile cele mai secrete, pentru ca este metoda cea mai accesibila de a ajunge la inima celuilalt. Dorinta de comunicare este reciproca, deci nu te intimida de prezenta sa: spune-i ce simti. Se pare ca si celalalt simte la fel, dar asteapta de la tine primul pas.

LEU
Intalnesti astazi o persoana care ar putea juca un rol central in indeplinirea unui mare vis de-al tau. De la el poti afla o multime de secrete care iti vor fi de folos pe parcurs, deci stai cu urechile palnie, atent la orice informatie pe care o are pentru tine. Descoperi in el un bun confident, un sustinator al marilor tale vise, si daca ai face echipa cu o astfel de persoana, ti-ai putea atinge mult mai repede telurile. Singur ti-ar fi mai greu, dar iata ca acum gasesti adepti la fel de pasionati de aceleasi vise!

FECIOARA
Totul revine la normal in casa voastra, pentru ca va gasiti cu totii starea necesara unei discutii deschise si sincere care sa alunge orice indoieli. O vreme, totul parea bulversat de o serie de intrebari care nu-si gaseau raspunsul, dar dialogul sincer fata in fata are rolul de a risipi neincrederea sau suspiciunile. Spune deschis ce ai pe suflet, ca sa nu-i dai motive partenerului tau sa te banuiasca de fapte incorecte. Daca fiecare tace si face, lasa loc interpretarilor eronate.

BALANTA
Nu prea poti coopera eficient cu persoanele mai nervoase si mai agitate din fire. Pe de o parte, tii mult la libertatea ta de miscare si consideri ca ai cele mai bune idei, si pe de alta parte, ai impresia ca, cel putin azi, nu esti compatibila cu astfel de colaboratori. Ei vor sa conduca, sa fie liderii acestei activitati comune, or tie iti place sa fii lasat sa te desfasori in voie, fara sa ti se spuna mereu ce sa faci. Daca ai fi lasat sa actionezi independent, ai da randament mai bun, dar e greu de crezut ca cei mai voluntari iti vor acorda aceasta libertate.

SCORPION
Interesant, dar azi gasesti mult mai usor sprijin de la reprezentantii unor institutii cu care intri in contact. Parca nu mai dai piept cu aceeasi birocratie din totdeauna, dimpotriva, usile ti se deschid si dai peste oameni incredibil de amabili si de binevoitori. Orice document este mult mai usor de obtinut, nu mai esti chemat si maine cu o caruta de semnaturi, asa cum se intampla de obicei, ca atare toate actiunile de natura legala, juridica sau cu iz oficial merg ca unse, spre surprinderea ta.

SAGETATOR
Nu stii cum sa tratezi evenimentul care se iveste azi in calea ta: ca pe o sansa nemaipomenita sau ca pe un ghinion fantastic, pentru ca treci de la o extrema la alta intr-o singura zi. Practic, nu poti declara ca ai ajuns la un nivel stabil, pentru ca lucrurile se pot schimba de sus jos sau invers cand nici nu te astepti. Nu te bucura inainte de vreme, daca tocmai ai primit o veste, pentru ca in ora urmatoare se poate ivi si reversul medaliei, pierzand tot ce ai obtinut. Fii deci pregatit pentru surprize ciudate, care schimba balanta in cel mai brusc mod.

CAPRICORN
Poti primi sfaturi foarte bune de la persoane de departe, care intervin cu pareri foarte bine documentate. Nu cauta sprijin la cei din preajma, pentru ca nu acestia sunt salvatorii tai, ci prieteni se vor dovedi a fi cei aflati in alte localitati, peste hotare, sau chiar persoane complet necunoscute la care apelezi pe diverse cai, fara macar a-i vedea fata in fata. Cere ajutor fara jena, pentru ca azi poti primi unele din cele mai utile sfaturi de la cei cu mai multa experienta, care au trecut deja prin situatii similare celei de azi.

VARSATOR
Dragostea este un schimb permanent de emotii, la bine si la rau, ca atare trebuie sa fii alaturi de omul drag si atunci cand nu are prea multe motive de fericire. Trece printr-un moment dificil in care are nevoie de prezenta ta pentru a-l incuraja si a-i da putere, deci asa iti poti demonstra cat de mult conteaza prietenia voastra. Suferi alaturi de el de parca ar fi problemele tale, ii asculti pasul si incerci sa-l sprijini moral cat mai bine, pentru ca stii cat de important e sa ai pe cineva aproape la greu.

PESTI
Apare ocazia de a pleca intr-o calatorie in cel mai nepotrivit moment, si trebuie sa lasi totul balta pentru a ajunge intr-o alta localitate. Nu prea aveai tu chef de plimbari in acest moment, pentru ca erai prins in alte activitati mult mai stresante, dar aceasta calatorie are si o parte buna. Iesind putin din miezul unor evenimente foarte agitate, te mai relaxezi si tu si la intoarcere vei putea continua totul cu alt tonus, privind lucrurile dintr-o alta perspectiva decat atunci cand esti direct implicat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *