Timpul.md

Actualitate 11 Ianuarie 2019 | 21:15

Tensiune uriaşă pentru Elena Udrea după ce a fost eliberată!

 Elena Udrea a fost eliberată din închisoare, dar justiţia din România încearcă o ultimă cale de atac în privinţa punerii în libertate a ministrului Turismului. Procurorii DNA au făcut o contestaţie în anulare, cale extraordinară de atac, împotriva unor decizii date de completurile de cinci judecători de la Înalta Curte.

 În privinţa Galei Bute, procurorii au depus contestaţia pe 21 decembrie, în timp ce în dosarele în care sunt implicaţi Dan Şova şi Constantin Nica contestaţiile au fost depuse în ianuarie 2019.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute pe 3 octombrie de autorităţile din Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României, în cazul „Gala Bute”.

Pe 20 decembrie, Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a fost cel care a cerut eliberarea, iar mutarea i-a reuşit. Procurorul DNA prezent în sala de judecată, Marius Vartic, a fost de acord cu cererea avocatului şi a susţinut că suspendă executarea pedepsei până la soluţionarea contestaţiei în anulare precizând că nu credea că „va asista la un prohod al îngropării completului de 5”, susţine Libertatea.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus