Timpul.md

Eveniment 15 Martie 2010 | 10:40

TIR-urile din fata casei ne pun in pericol siguranta

 

S.O.S.! catre autoritatile locale:

O portiune de drum din preajma blocurilor de locuit nr. 26, 28, 30  si 34 din str. Andrei Doga a fost transformata intr-o parcare privata. Este vorba despre mai multe TIR-uri ce stationeaza abuziv in fata blocurilor de locuit, fara a oferi explicatii cuiva.

Locatarii din regiune ne-au comunicat ca intreaga flota de TIR-ruri apartine unei persoane care traieste in apropiere. Ei solicita interventia urgenta a autoritatilor locale (Pretura si Primaria mun. Chisinau) si politiei, pentru a clarifica aceasta incomoditate. Din scrisoarea adresata redactiei noastre sesizam ca grija persoanelor care locuiesc pe aceasta strada este indreptata spre copiii si tinerii care viziteaza gradinitele si institutiile de invatamant din apropiere.

„Suntem ingrijorati de actiunile unor persoane care, prin samavolnicia lor, ne pun in pericol siguranta. Speram ca organele responsabile vor lua atitudine fata de „parcarea” acestor tiruri. Unde s-a mai vazut ca in fata blocurilor sa stationeze, timp de cateva zile la rand, TIR-uri de asemenea dimensiuni?”, se intreaba unul dintre semnatari.

Timpul.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus