Timpul.md

CSI / Rusia 21 Martie 2016 | 10:14

Troleibuzele sunt trase pe dreapta în Crimeea, din cauza curentului electric livrat conform unui grafic

Din cauza problemelor la sistemul electric în orașul capturat Sevastopol, pe traseu sunt lansate tot mai puține troleibuze, anunță presa din Crimeea.

”Pe traseul pe care anterior circulau troleibuze, acum sunt lansate suplimentar autobuze. Pentru a compensa deficitul de alimentare cu energie elctrică a fost redus numărul de unități de transport scoase pe străzile din oraș: în prezent doar 19 troleibuze circulă pe străzi„, menționează jurnaliștii.

Potrivit liga.net, ocupanții ruși au anunțat că în oraș vor fi operate o serie de deconectări în legătură cu lucrările de reparație. Graficul privind deconectările de la energie va fi valabil până în data de 26 martie.

În data de 29 februarie, pe teritoriul Crimeei au fost deconectate o serie de localități: Kerci, Sudak, Djankoe. Anterior în data de 30 decembrie, a fost oprit curentul electric din Ucraina, după ce sistemul de livrare din Herson a fost distrus. În prezent sistemul a fost restabilit, dar curentul electric în Crimeea nu a fost reluat.

sursa: liga.net

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus