Actualitate

Un cult religios cu ritualuri înfricoşătoare, descoperit din întâmplare. Membrii cultului sacrificau oameni jupuindu-i de vii

În timpul unei vacanţe de primăvară din 1989, Kilroy, împreună cu trei colegi, s-au gândit să meargă în vacanţă în oraşul mexican Matamoros, din apropierea graniţei cu SUA, potrivit Descoperă.

În primele zile, totul a fost, bine, dar lucrurile s-au schimbat radical într-o zi când se întorceau la maşina lor. Kilroy s-a separat de grup din cauza aglomeraţiei, iar de atunci nu a mai fost văzut. Dimineaţa următoare, prietenii lui au contactat poliţia, care la început nu a găsit nimic. Studentul dispăruse pe 14 martie, iar pe 1 aprilie poliţiştii au avut primele indicii.

„Micul Serafin”, un membru al cartelului care era şi adeptul cultului, a fost arestat pentru trafic de droguri, fără să existe vreo legătură cu răpirea lui Kilroy. Atunci când, fără să ştie, poliţia a vizitat un loc din Rancho Santa Elena, poliţia nu se uita după student.

După ce autorităţile au arestat alţi membri din această locaţie care aparţin cartelului, adevărul a început să iasă la iveală.Un membru a afirmat că a fost martor la răpirea studentului american. Micul Serafin a fost interogat cu privire la american şi a confirmat că a ajutat la răpirea lui Kilroy. Aceasta este însă doar o parte din imaginea de ansamblu.

Serafin a dezvăluit detalii şocante despre religia şi practicile lor. Au ieşit la iveală şi detalii cu privire la moartea studentului: a fost torturat o noapte întreagă, apoi a fost decapitat cu o macetă. Creierul lui a fost apoi fiert ca parte din ritual, iar inima i-a fost smulsă din piept. Mai mult decât atât, aceasta nu era singurul caz care a avut loc în Matamoros.

Mai multe morminte au fost descoperite în jurul locaţiei. Micul Serafin a oferit detalii despre preotul lor, El Padrino, cu numele său adevărat Adolfo de Jesus Constanzo. În total, cadavrele a mai mult de 60 de persoane au fost găsite în această regiune. Multe dintre persoane au fost jupite de vii. Constanzo a fost apoi omorât într-un schimb de focuri cu poliţia mexicană.

Sursa: Mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *