Timpul.md

Actualitate 14 Noiembrie 2018 | 07:24

Un preot rupt de beat a spulberat două femei cu maşina, apoi a fugit acasă. Una dintre victime a murit, cealaltă e în stare gravă

Un preot care s-a urcat la volan beat a provocat o nenorocire marţi seară, în Suceava. Ameţit bine de aburii alcoolului, George Ionuţ Apetrei a scăpat maşina de sub control şi a intrat în plin două femei care mergeau pe margine unui drum din Mitocu Dragomirnei. După impactul devastator, preotul a fugit acasă.Autoutilitara Volkswagen pe care a condus-o în momentul în care a produs accidentului a fost găsită în curtea locuinţei acestuia, după aproximativ o oră. Maşina era avariată. Poliţiştii l-au pus să sufle în etilotest, rezultând concentraţia de 0,88 mg per litru alcool pur în aerul expirat.

Din primele cercetări rezultă că preotul George Ionuţ Apetrei, de la parohia „Sf. Mucenic Gheorghe” - Mitocu Dragomirnei 2, în timp ce se deplasa pe drumul județean 208D pe direcţia dinspre Mitoc spre Suceava, a acroşat două femei care circulau pe acelaşi sens în faţa sa, una de 41 de ani, iar cealaltă de 59 de ani.

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la detaşamentul Suceava, iar cele două femei au fost preluate de două ambulanţe SMURD.

Una dintre femei, cea în vârstă de 41 de ani, era în stop cardio-respirator şi în scurt timp a fost declarată decedată.

A doua femeie a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, fiind preluată de medici pentru investigaţii suplimentare. La spital a fost adus şi preotul George Ionuţ Apetrei, căruia i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Acesta va răspunde pentru comiterea a cel puţin patru infracţiuni: ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus