Economie

Unde poţi contracta un credit convenabil în Moldova

Astăzi însă, datorită dezvoltării afacerilor şi a relaţiilor comerciale, puteţi obţine credite Moldova mult mai accesibil, simplu şi uşor.

Atunci când căutaţi să contractaţi un credit, în primul rând veţi fi pus în faţa alegerii: de a contracta creditul de la bancă sau de la organizaţie creditară nebancară. Da, este adevărat că băncile oferă împrumuturi cu o rată mai mică a dobânzii comparativ cu organizaţiile nebancare, dar şi pachetul de acte pe care va trebui să-l pregătiţi pentru a depune o cerere la bancă este mai voluminos decât pachetul de acte pe care l-aţi pregăti pentru a depune o cerere la organizaţie creditară nebancară. Pe lângă aceasta, organizaţiile de creditare nebancare analizează şi aprobă cererile mai rapid. Astfel, dacă sunteţi în criză de timp şi aveţi nevoie urgent de bani, organizaţiile nebancare sunt o soluţie potrivită pentru dumneavoastră.

Un exemplu relevant de organizaţie creditară nebancară de la care puteţi contracta un credit convenabil este Credit Prime. Mai jos o să prezentăm câteva avantaje Credit Prime, care vă permit să fiţi siguri că dacă contractaţi un credit aici, el neapărat o să fie convenabil!

– Prezenţa online. Dumneavoastră puteţi depune cerere pentru orice produs Credit Prime prin internet. Este soluţie perfectă dacă căutați să contractaţi credite online Chişinău, şi nu numai. Puteţi să vă înregistrați și să lăsați o cere din orice colţ al Republicii Moldova.

– Economisiţi timp. Credit Prime înţelege cât de important este timpul dumneavoastră, de aceea aici puteţi profita de analiza cererii și aprobarea ei în doar 15 minute!

– Diversitatea produselor. Credit Prime vine cu soluţie personalizată pentru necesitatea fiecărui client. Aici puteţi găsi produsul perfect pentru dumneavoastră, fie că aveţi nevoie de un credit până la salariu, credit cu dobânda 0%, credit pe termen scurt sau chiar o linie de credit VIS.

– Rată a dobânzii competitivă. Aici obțineți o rată avantajoasă, iar în cazul creditului cu dobândă 0% nu achitați nici rata dobânzii! Contractând un credit aici, puteţi fi sigur că alegeţi cea mai bună ofertă şi că faceţi o alegere financiară corectă.

– Pachet minim de documente. La Credit Prime puteţi obţine credit cu buletinul dumneavoastră. Primiţi rapid şi uşor suma de bani de care aveţi nevoie, fără a cheltui nici măcar un leu pentru depunerea dosarului!

Compania Credit Prime lucrează pentru clienţii săi şi necesităţile lor. Datorită diversităţii de abordări şi flexibilităţii sale, Credit Prime obţine valoare şi îşi păstrează nivelul înalt de competitivitate! 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *