Timpul.md

Actualitate 16 Ianuarie 2020 | 14:04

Veste bună: Guvernul Moscovei va dona în timpul apropiat Chişinăului zeci de maşini, tehnică şi utilaje

Guvernul Moscovei va dona în timpul apropiat Chişinăului zeci de maşini, tehnică şi utilaje, pentru lucrările de dezăpezire dar și salubrizare a orașului. Anunțul a fost făcut de primarul general al Capitalei, Ion Ceban care se află într-o vizită de lucru în capitala Rusiei. 

La Moscova, Ion Ceban a avut o întrevedere cu şeful Departamentului Relații Economice Externe al Moscovei, Serghei Ceriomin.

«În urma discuţiilor s-a convenit asupra reînnoirii Acordului de înfrățire cu capitala Rusiei. Astfel, urmează ca în scurt timp acest document să fie actualizat și aprobat. Acordul adițional de colaborare presupune ca în următorii 3 ani de zile să fie implementate proiecte şi programe pe mai multe domenii de dezvoltare: incepând cu expertiză și schimb de experiență, infrastructură, transport, domeniul social, educaţie și altele», a declarat Ion Ceban.

«Moscova se află astăzi în topul oraşelor cu o dezvoltare durabilă, pe sectoare de securitate, infrastructură până la guvernarea electronică», a mai spus primarul de Chișinău. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus