Timpul.md

Actualitate 2 Martie 2020 | 17:18

VIDEO /// Noul consilier al Premierului R. Moldova Ion Chicu, „generalul” Gămurari îi trimite în .... pe veteranii care au luptat în 1992. OBRĂZNICIE FĂRĂ MARGINI

Candidatul Blocului „ACUM” din circumscripția uninominală Căușeni de la alegerile parlamentare din februarie 2019, generalul Anton Gămurari, a fost numit astăzi consilierul premierului Ion Chicu pentru problemele veteranilor


„Astăzi, la 7.00 dimineața, am fost numit consilier pe problemele veteranilor”, a spus generalul care a urcat pe scenă să țină un discurs în fața protestatarilor.

Organizatorii, însă, i-au deconectat microfonul, pentru că a trecut „de partea cealaltă”.

Supărat, Gămurari le-a arătat un gest obscen protestatarilor și a coborât de pe scenă, fiind la un pas de a fi linșat de mulțime.

O femeie i-a reproșat: „Eu mi-am pierdut soțul în război și tu să-mi arăți așa ceva?”.

„Dar eu pentru ce mi-am pierdut ginerele, de ce mi-a fost rănit fratele, de ce am fost rănit eu?”, a răspuns Gămurari și a intrat în clădirea Guvernului.

Veteranii sunt deciși să-l facă pe Gămurari „să răspundă pentru ce a făcut”.
Menționăm că protestatarii nu au intrat încă în Guvern să discute cu premierul Ion Chicu, fiindcă presa nu este acceptată la întrevedere. Ei sunt deciși să rămână să protesteze și peste noapte în centrul Chișinăului.

https://www.ziarulnational.md/ 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus