Timpul.md

Chișinău 13 Februarie 2020 | 09:30

VIDEO // OASIS - au mai RĂMAS doar 5 APARTAMENTE

În nou ansamblu locativ - Oasis au mai rămas doar cinci apartamente cu suprafețe mici. Vânzările în timp record i-au uimit chiar și pe dezvoltatori, care au anunțat clienții despre numărul mic de apartamente rămase disponibile.

Este vorba despre trei apartamente cu un dormitor și living + bucătărie, localizate la diferite etaje ale complexului, ceea ce vă asigură o panoramă deosebită.

Celelalte două apartamente au câte 2 dormitoare și living + bucătărie la suprafețele de 65 și 67 de m2! Din ambele apartamente vi se va deschide cea mai frumoasa panorama spre centrul orașului.

Reușește să procuri apartament până în data de 14 februarie și câștigă o călătorie la Paris!
 

Complexul Oasis este Combinația perfecta între locație, bunăstare și confort!

Noul proiect, unic pentru Chișinău, combină toate avantajele unei vieți de calitate. Acesta este un complex rezidential situat în inima sectorului Râșcani al capitalei. Aici aveți tot ce trebuiepentru plăcerea dumneavoastră de zi cu zi și confort: SPA, piscină, zona de fitness de Aquaterra, gradinița Star Kids, un restaurant cu o vedere incredibilă a orașului.

Cumparând un apartament la OASIS – nu procurati doar metri pătrați, ci un nou standard de viață, plin de stil și libertate.

Info: 078 777 849

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus