Timpul.md

Actualitate 18 Octombrie 2017 | 12:28

VIDEO / Imagini unice cu Simona Halep la liceu. Cum îi spuneau colegii de clasă celei mai bune jucătoare de tenis a lumii

Simona Halep a învăţat la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" din Constanţa, făcând parte din promoţia 2010. 

Simona a învăţat într-o clasă formată numai din sportivi, iar printre ei a fost şi Ana-Maria Sebe, campioană europeană la tenis de masă şi foarte bună prietenă cu Halep.

Cele două au fost chiar colege de bancă o perioadă. Acum trei ani, aceasta a strâns câteva fotografii care o înfăţişează pe Simona în diferite momente ale liceului şi le-a pus într-un colaj pe fundalul căruia a adăugat melodia "Ani de liceu".

Aşa s-a aflat că în liceu, actualei campioane i se spunea de fapt Mony, formula de alint de la Simona. În perioada liceului, Simona a obţinut o performanţă impresionantă, câştigând turneul de junioare de la Roland Garros.

 


Conform ziuaconstanta.ro, colegii de clasă ai Simonei au fost Ionuţ Ariton (rugbyst), George Bălan (rugbyst), Lucian Buzoianu (rugbyst), Aihan Cadâr (jucător de tenis de masă), Cosmin Catană (tenismen), Liliana Constantinescu (tenismenă), Tudor Dumitru (tenismen), Ştefan Iordache (tenismen), Constantin Istrate (rugbyst), Andreea Manole (jucătoare de tenis de masă), Costin Mitea (canotor), Marius Ocheşel (rugbyst), Adrian Pepeneaţă (tenismen), Cătălin Poliac (rugbyst), Emilia Sava (canotoare), Ana-Maria Sebe, Robert Solomon (baschetbalist), Flavius Solomon (rugbyst), George Stere (jucător de tenis de masă), Gabriel Stratulat (rugbyst), Corneliu Ştefan (rugbyst) şi Vlad Tănase (baschetbalist).adevarul.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus