Horoscop

Horoscop 29 NOIEMBRIE 2020. Moment de răscruce în dragoste

Taur
Cei născuți în zodia Taur vor resimți mai puternic nevoia de a se conecta la prieteni, de a-și reactiva viața socială. Nativii posibil să se fi simțit confuzi cu privire la o relație de prietenie și să nu fi știut cum să o abordeze, iar de acum vor avea o altă viziune asupra anturajului și a atenției pe care o acordă celor dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce în toată această perioadă o mai mare empatie și pot face acțiuni umanitare. Totodată, viziunea asupra unui proiect în care sunt implicați se poate schimba.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să îndepărteze multe dintre îndoielile care le-au pus monopol pe sectorul profesional și astfel să-și îmbunătățească perspectiva asupra carierei și chiar să viseze mai mult la atingerea unor obiective. Nativii sunt nemulțumiți de direcția profesională pe care se află, însă horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să evite deocamdată să ia decizii radicale în acest sens, mai ales că Neptun formează o cuadratură cu Nodul Nord Lunar care se află în zodia lor și care va fi implicat într-o eclipsă mâine, întocmai în zodia lor.

Rac
Cei născuți în zodia Rac vor avea șansa să aibă o nouă perspectivă asupra principiilor de viață, asupra propriilor lor concepții și mentalități. Nativii vor deveni mai înțelegători în legătură cu viziunile celor din jur și vor încerca să accepte șia te puncte de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce noi perspective despre dezvoltarea lor, personală sau profesională, și pot decide să se înscrie la cursuri, seminarii, pot analiza ideea obținerii unei diplome, unui atestat.

 Leu
Cei născuți în zodia Leu încep ușor, ușor să aibă o altă viziune asupra vieții intime, a unei relații ascunse sau asupra modului în care se raportează la bugetul comun cu partenerul de viață, la o moștenire, la un bun material. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce mai multă pasiune în dormitor. Atenție la viziunea diferită care poate da naștere unui conflict cu un prieten.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de ieșirea din retrogradare a lui Neptun întocmai în sectorul relațiilor. Nativii vor vedea dintr-o altă perspectivă relația de cuplu sau relațiile profesionale, poate chiar un contract va fi reanalizat urmărind alte interese. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere mai multă empatie față de partenerul de viață, mai multă înțelegere și toleranță, susținere.

 Balanță
Cei născuți în zodia Balanță au traversat o perioadă în care au fost confuzi și nu au știut cum să abordeze o problemă de sănătate, iar acum o vor vedea dintr-un alt unghi, care-i va face să acționeze, să se preocupe mai mult. Totodată, nativii vor depăși frici și temeri legate de locul de muncă, anxietăți în relația cu colegii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să nu ezite să se odihnească atât cât le cere organismul.

 Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de ieșirea din retrogradare a lui Neptun în sectorul iubirii. Nativii vor deveni mai romantici, mai sensibili, mai empatici la nevoile persoanei iubite și vor reuși să se apropie mai mult de copii. Viața sentimentală capătă o nouă perspectivă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce momente intense în cuplu, însă atenție la dialogurile legate de bani sau la tendința de infidelitate, în cazul unora.

 Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător au șansa să empatizeze mai mult cu membrii familiei și să răspundă prezent la nevoile acestora. Un context care este legat de casă, locuință, poate ideea de cămin, va fi reanalizat dintr-o altă perspectivă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce tensiuni emoționale, frustrări interioare, incapacitatea de a-și exprima emoțiile așa cum și-ar dori.

 Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia acum să-și schimbe modul de exprimare și de gândire. În perioada de retrogradare, tot ce i-a deranjat în dialogul cu cei din jur poate fi acum clarificat. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să se împace cu cineva drag și să fie mai empatici la nevoile celorlalți.

 Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia să vadă dintr-o altă perspectivă o situație financiară. Nativii care au privit cu teamă zona de câștiguri, acum vor dori să se asigure de mai multă stabilitate. Pot apărea confuzii financiare și este de preferat să fie atenți la investițiile și cheltuielile pe care le fac. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să lase visarea deoparte și să-și facă planuri mult mai raționale în privința veniturilor lor, a modului în care cțștigă și administrează banii.

 Pești
Cei născuți în zodia Pești se bucură din plin de ieșirea din retrogradare a lui Neptun în semnul lor. Nativii își recapătă pofta de viață, își schimbă viziunea asupra relației cu ei înșiși, dar și cu cei din jur, fie că sunt parteneri de viață sau de afaceri, colaboratori. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce mai multă emotivitate, sensibilitate, le crește doza de altruism, dar și confuzia în anumite privințe, de aceea ar fi bine să nu ia decizii radicale și să ceară sfatul celor din jur. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *