Timpul.md

Actualitate 5 Noiembrie 2019 | 08:35

Horoscop 5 noiembrie 2019. Planuri de viitor şi o veste foarte bună în dragoste

Horoscop 5 noiembrie 2019 Berbec Berbecii se vor trezi în această zi cu multă bunădispoziţie. Veţi avea o stare de spirit pozitivă, ba chiar veţi decide să reîncepeţi să lucraţi la un proiect de suflet, separat de serviciu. Cei dragi vă vor sprijini în acest sens, mai ales dacă v-aţi dovedit talentul de-a lungul timpului. În afaceri lucrurile stagnează, dar nu într-un mod negativ. Este o perioadă liniştită. Horoscop 5 noiembrie 2019 Taur Tauri, dacă aveţi nevoie de o pauză nu mais taţi pe gânduri. Există posibilitatea ca stresul acumulat să vă creeze o stare de neliniştie resimţită mai ales la serviciu, în grupurile de colegi. Lipsa răbdării, replciile tăioase şi neîncrederea în capacităţile celorlalţi de a lua decizii vă pot aduce câteva conflicte cu aceştia. Fiţi mai calmi, încercaţi să comunicaţi, să spuneţic e vă deranjează, fără tensiune. Nu ajută la nimic.

Horoscop 5 noiembrie 2019 Gemeni
Gemeni, ascultaţi-vă instinctul. Dacă veţi face mereu doar ceea ce cred cei din jur că trebuie să faceţi, vă veţi interioriza întotdeauna sentimentele. Ascultaţi-vă inima, mai ales în dragoste. Fiţi sinceri, deschişi cu acea persoană pe care o consideraţi specială şi veţi observa, în timp, cum decurg lucrurile.

Horoscop 5 noiembrie 2019 Rac
Când e vorba despre pasiune, ar fi total nepotrivit să nu pomenim de Rac. Eşti recunoscut pentru pasiunea ta pentru oameni şi "obsesia" pentru lucrurile pe care le iubeşti, iar astăzi nu e diferit. Dar dacă nu eşti atent, pasiunea s-ar putea transforma astăzi în ceva neplăcut. Cei pe care-i iubeşti ştiu că ai grija lor, dar nu întotdeauna au nevoie de tine pentru a duce lupte în locul lor. Uneori oamenii au nevoie să facă lucruri pe cont propriu. Aşa că ia un loc şi aşteaptă să îşi rezolve ei problemele.

Horoscop 5 noiembrie 2019 Leu
Dacă e vorba despre lucruri care te interesează, nu te dai în lături să pui în joc toată pasiunea ta. Numai că astăzi s-ar putea să fi în faţa unor lucruri de care nu eşti foarte interesat, dar pe care va trebui să le rezolvi. Aminteşte-ţi că uneori nu doar tu eşti pe primul loc şi că nu poţi obţine mereu ce âţi doreşti. Dar munca grea e răsplătită, până la urmă, la fel şi răbdarea. Poţi să fii acolo şi să dai o mână de ajutor.

Horoscop 5 noiembrie 2019 Fecioară
Azi eşti destul de temperat, indiferent ce urmează să se întâmple. Vorbeşti liniştit şi eşti ultimul care să spună că ceva nu e în regulă, dacă vei fi rănit. posibil să fii dezamăgit astăzi, dar nimeni nu va afla asta. Te gândeşti că poate nu ai reuşit să fii convingptor, dar în acelaşi timp realizezi că orice formă de exprimare e foarte bună, câtă vreme vine din inimă. E bine să laşi lucrurile să curgă de la sine.

Horoscop 5 noiembrie 2019 Balanţă
Copleşite de problemele financiare, Balanţele pun persoana iubită pe locul doi, lucru care ar putea să le coste. Puşi în faţa unei confruntări, este greu să vă găsiţi argumentele cu care să vă îmblânziţi partenerii de viaţă. Va fi greu, dar veţi reuşi. În cazul în care sunteţi singuri, poate fi o zi cu noroc în dragoste. Cei care nu v-aţi găsit până acum jumătatea, aţi putea avea astăzi ocazia să o întâlniţi. Fie că o veți căuta pe rețelele online, fie că o veți întâlni față în față.

Horoscop 5 noiembrie 2019 Scorpion
Feriţi-vă din calea Scorpionilor! Sunteţi puşi pe fapte mari şi nimeni nu vă stă în cale. Vă treziţi cu idei geniale, aşa că nu le lăsați să dispară, ci luaţi atitudine. În schimb, poate apărea o problemă casnică. Ceva s-ar putea să se strice acasă și veţi fi obligaţi să înlocuiți sau reparați. Seara, în schimb, se anunță a fi una romantică, spun astrele.

Horoscop 5 noiembrie 2019 Săgetător
Săgetătorii sunt un spirit liber şi le place distracţia. Cei din jur vă admiră pentru pasiunile voastre şi vă vor mai tot timpul prin preajmă. Pe parcursul zilei veţi reuşi să găsiţi răspunsul la o întrebare care v-a frământat de ceva vreme. Are legătură cu presoana iubită, iar astrele vă recomandă să nu respingeţi ideile jumătăţii voastre, dacă doriţi ca povestea voastră de dragoste să funcţioneze în continuare.

Horoscop 5 noiembrie 2019 Capricorn
Precauţia şi discreţia, caracteristice nativilor din zodia Capricorn, nu se vor regăsi în acţiunile lor de astăzi. Veţi da dovadă de iniţiative curajoase în plan profesional şi veţi fi foarte tranşanţi în conversaţii. Această schimbare de atitudine v-ar putea aduce avantaje. Horoscopul vă recomandă însă să aveţi grijă la ce spuneţi. S-ar putea ca unele afirmaţii, spuse direct în faţă, să deranjeze unele persoane din anturajul profesional.

Horoscop 5 noiembrie 2019 Vărsător
După o lungă perioadă de monotonie, pentru Vărsători ar putea fi momentul propice pentru o schimbare. Încercaţi să vă legaţi de lucruri care vă aprind pasiunea de care daţi de obicei dovadă, spune horoscopul. Vă veţi regăsi astfel energia de care aveţi nevoie pentru a depăşi problemele şi rutina la serviciu. Şi veţi simţi o schimbare în bine şi în plan sentimental.

Horoscop 5 noiembrie 2019 Peşti
Marţi, cei din zodia Vărsător s-ar putea confrunta cu o lipsă de concentrare, care îi va face să se simtă cu capul în nori. Poate este vorba despre oboseală sau doar de o stare dată de vremea de toamnă. Ar fi bine însă să găsiţi resursele pentru a vă putea aduna şi să vă regăsiţi concentrarea, mai ales în plan profesional, recomandă horoscopul. S-ar putea să aveţi surpriza să realizaţi unele lucruri care vă vor aduce satisfacţie, dar şi beneficii.

https://observator.tv/ 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus