Actualitate

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 24 OCTOMBRIE 2019. Cum e amorul sub energia puternicului Scorpion?

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Te simti pozitiv si plin de energie, lucruri ce au impact si in viata sentimentala. Aduci mai mult soare in relatia de cuplu, lucru ce are un efect pozitiv si asupra partenerului. Nu esti intr-o relatie? Cine indrazneste are de castigat. Daca nu ai vorbit unei anumite persoane despre ceea ce simti pentru ea, azi este ziua in care ar trebui sa o faci. Iar daca esti refuzat, nu trebuie sa iti faci griji: ai de unde alege. Cine stie ce-ti poate aduce viitorul apropiat?

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Fa un efort si incearca sa te apropii mai mult de persoana iubita. In loc sa te inchizi in tine insuti, gandeste-te la o posibilitate prin care sa reaprinzi flacara pasiunii dintre voi. Rupe rutina de zi cu zi si da-i sansa relatiei voastre sa treaca la un alt nivel. Daca esti singur, fii singur ca viata iti ofera cateva surprize placute. Cineva interesant ar putea intra ca o vijelie in viata ta. Asadar, profita de aceasta situatie pentru a-ti schimba in bine viata amoroasa.

Horoscopul zilei de dragoste RAC (21 iunie – 22 iulie)
Orice este posibil in ceea ce priveste viata sentimentala. Atat in bine cat si in rau. Cel mai bine este sa vorbesti deschis cu partenerul tau. Spune-i ce ai pe suflet, apoi asculta-ti jumatatea daca are si ea ceva de zis. Pregateste-te pentru o mare aventura romantica, daca esti singur. Dragostea va intra intr-un mod total neasteptat in viata ta schimbandu-i pentru totdeauna cursul.

Horoscop zilnic dragoste LEU (23 iulie – 23 august)
Libidoul tau se afla la cote inalte, iar gandul iti este la un singur lucru… Intr-un fel sau altul trebuie sa obtii ceea ce iti doresti. Esti singur? Cateva persoane nou intrate in cercul tau social ti-au atras deja atentia. Trebuie doar sa decizii ce tip de partener si relatie iti doresti, dupa care poti sa sa treci si la actiune.

Horoscopul zilei de dragoste FECIOARA (24 august – 22 septembrie)
Iesi in oras si distreaza-te impreuna cu partenerul de cuplu. Petreceti mai multe seri in afara locuintei pentru ca nu permite relatiei voastre sa intre intr-o rutina plictisitoare. Nu permite niciunei suspiciuni nejustificate sa distruga atmosfera romantica. Si, inca ceva, inainte de a invinovati pe cineva nu uita ca este nevoie de doi pentru un tango. Iar aceasta seara ar trebui dedicata in totalitate persoanei iubite. Esti singur? Iesi in ora si distreaza-te. Daca stai in casa si incepi sa despici firul in patru nu-ti faci niciun serviciu.

Horoscop zilnic dragoste BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)
Cel mai bine este sa nu te vezi azi cu partenerul de cuplu. Pentru ca ai nevoie de calm si diplomatie pentru a scoate tot ce este mai bun din aceasta situatie si sa eviti inrautatirea ei. Daca nu ti-ai gasit sufletul pereche, incearca sa vezi partea plina a paharului. Nu ai niciun motiv de graba. Si daca te stresezi in legatura cu aceasta situatie, nu-ti aduce niciun beneficiu.

Horoscopul zilei de dragoste SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Partenerul de cuplu ti se va plange azi. Simte ca ti-ai neglijat relatia de cuplu si este momentul sa faci ceva in aceasta privinta. Nu intra in defensiva. Mai intai asculta-ti jumatatea si vezi daca are sau nu dreptate. Singur? zambetul tau misterios si sexy poate cuceri intr-o clipa pe oricine. Nu astepta ca altcineva sa faca primul pas. De ce nu ai luat si tu initiativa? Nu ai nimic de pierdut.

Horoscop zilnic dragoste SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Gandeste inainte de a vorbi cu partenerul de cuplu. Altfel, ai putea spune ceva ce vei regreta mai tarziu. Ca sa nu mai vorbim si de afectarea iremediabila a relatiei. Profita de ziua de azi pentru a te apropia mai mult de jumatatea ta, insa ai grija sa-ti tii in frau temperamentul vulcanic. Nu esti inca intr-o relatie serioasa? Ziua de azi favorizeaza initiativa. Asadar, lasa egoul deoparte si abordeaza persoana care ti-a starnit interesul. Nu vei fi dezamagit.

Horoscopul zilei de dragoste CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
horoscop zilnic dragoste – sfatulparintilor.ro – pixabay_com -couple-1783843_1920
Viata ta sentimentala cunoaste o dezvoltare minunata. Relatia de cuplu este favorizata de stele ceea ce inseamna ca atat tu cat si jumatatea ta va puteti relaxa si bucura de compania celuilalt. Esti singur? Exprima-ti pasiunea! Lasa romanticul din tine sa iasa la suprafata si nu vei fi dezamagit.

Horoscop zilnic dragoste VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)
Relatia cu partenerul este excelenta. Puteti vorbi despre planurile pe termen lung legate de viitorul comun si despre orice altceva are legatura cu viata voastra impreuna. Daca esti singur, cineva din trecut si-ar putea face aparitia. In cazul in care nu esti interesat, incearca sa eviti sau sa reduci la minumum orice contact.

Horoscopul zilei de dragoste PESTI (20 februarie – 20 martie)
Incearca sa protejezi viata de cuplu impotriva stresului si problemelor de la munca. De asemenea, ar fi bine sa mentii armonia si sa eviti orice disputa cu persoana iubita. Singur? este o zi numai buna sa-ti dezvalui sentimentele pe care le simti pentru o anumita persoana care habar nu are ca esti atrasa de ea.

https://sfatulparintilor.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *