Timpul.md

Social 13 Iunie 2014 | 06:25

Anatol Moldovan, sportiv

Cunoscutul luptător din Ialoveni, Anatol Moldovan este un sportiv care s-a remarcat de nenumărate ori în cadrul competițiilor naționale și internaționale de lupte greco-romane. 

La 8 februarie, în cadrul Campionatului Republicii Moldova la lupte greco-romane, seniori, care s-a desfășurat la Centrul de pregătire a Selecționatei naționale din Chișinău, Anatol Moldovan a devenit pentru a patra oară campion al Republicii Moldova la categoria de 130 de kg. El a demonstrat o foarte bună pregătire tehnico-tactică la lupta greco-romană, în finală, unde l-a învins pe multiplul campion al țării, Petru Mârzac. Atletul a urcat pe treapta I a podiumului de premiere, fiind decorat cu medalia de aur, diploma de merit și o primă.

Mai mult, recent, Anatol Moldovan a participat la Campionatul European, care a avut loc în Lituania, Liepaja, în perioada 30 mai – 6 iunie, de unde a revenit campion european. Anatol a câștigat medalia de aur la competiția de lupte cu brâu.

Cu această ocazie, echipa ziarului TIMPUL îl felicită, îl încurajează să-și urmeze drumul în domeniul luptelor și îi urează putere și perseverență să demonstreze că R. Moldova are cu cine se mândri!

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus