Timpul.md

Actualitate 26 Noiembrie 2017 | 13:09

Anchetă în cazul unui bărbat din România, găsit carbonizat într-o maşină care a luat foc

O anchetă a fost deschisă, duminică, după ce un bărbat a fost găsit carbonizat într-o maşină care a luat foc, în localitatea Ighiu, judeţul Alba. Poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru ucidere din culpă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Alina Marescu, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că un pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu la un autoturism, iar apoi au constatat că înăuntrul acestuia se afla o persoană.

”Detaşamentul Alba Iulia a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism în localitatea Ighiu. După stingerea incendiului au constatat că în maşină se afla o persoană. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei izbucnirii incendiului. Cinci subofiţeri au intervenit cu o autospecială”, potrivit Alinei Marescu.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul găsit carbonizat avea 54 de ani, iar în prezent procurori şi poliţişti efectuează cercetări pentru ucidere din culpă.

”Din primele date nu există suspiciuni de crimă şi nici de sinucidere”, potrivit anchetatorilor.

Cadavrul urmează să fie transportat la Medicina Legală în vederea efectuării necropsiei.

Sursa: Mediafax.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus