Timpul.md

Sport 10 Ianuarie 2020 | 08:09

Atletico Madrid a învins-o pe Barcelona în a doua semifinală a Supercupei Spaniei

Atletico Madrid a învins-o pe Barcelona în a doua semifinală a Supercupei Spaniei, scor 3-2, și s-a calificat în finală, acolo unde o va întâlni pe Real Madrid.

În prima repriză, Barcelona a dominat teritorial partida. Având mai mereu posesia, catalanii nu au reușit să-și creeze însă foarte multe ocazii de joc. Cea mai bună șansă a primului act a avut-o Griezmann, care a irosit o șansă de unu la unu cu Oblak.

Atletico Madrid a reușit să deschidă scorul imediat după începerea părții secunde, când Koke, care de-abia intrase pe teren în locul lui Herrera, a reușit să-l învingă pe Neto cu o execuție plasată.

Avantajul formației lui Simeone a durat doar 5 minute. Messi a luat pe cont propriu o acțiune în interiorul careului, a trecut cu noroc de fundașii lui Atletico și a șutat în forță, cu piciorul drept, în dreapta lui Oblak.

Argentinianul a mai înscris o dată, 9 minute mai târziu, dar golul său a fost anulat de această dată de VAR, după un henț comis în prealabil de către decarul echipei lui Ernesto Valverde.

Francezul Griezmann a punctat în minutul 62 împotriva fostei sale echipe, printr-o lovitură de cap, în urma unei faze spectaculoase create de catalani.

Când victoria Barcelonei părea antamată, Atletico a produs surpriza pe final și a marcat două goluri în 4 minute: Alvaro Morata din penalty și Correa i-au calificat pe madrileni în finala Supercupei Spaniei.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus