Timpul.md

Actualitate 3 Iunie 2019 | 19:05

Autorul video-ului despre ocuparea Bucovinei: ”TOTUL a fost o GLUMĂ”

Utilizatorul YouTube care a postat un videoclip despre ”viitorul război” dintre România și Republica Moldova, pe de o parte, și Ucraina, pe de altă parte, a spus că totul a fost o glumă.

Declaratia a fost postata pe Youtube în forma cântată.

„Salutări, domnule Matios, sunteți cel mai mare fan al meu, vreau să vă mulțumesc, nu vă faceți griji, domnule Anatoli, Ucraina este țara mea preferată. României îi place Ucraina. Dacă veniți în România, vă voi invita să bem ceva”, a spus utilizatorul 30192.

Video-ul prezinta harta Ucrainei și diferitele regiuni ale Ucrainei, precum și o fotografie a procurorului militar șef, Anatoli Matios. La sfârșitul videoclipului apa cupluri de dans în centrul orașului Kiev și apelul „Zambiti prieteni. Ca merita”.

Jurnalistii de la Cernăuți l-au identificat pe autorul filmuletului în persoana lui Dan Ionescu, un bucurestean care sustine că videoclipul face parte din cartea sa fantasy „Despre vemuri alternative”. După cum relateaza postul tv UA, Ionescu a declarat intr-o legatura via Skype că sprijina independența ucraineană și respecta granițele Ucrainei.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus