Actualitate

BILA ALBĂ vs BILA NEAGRĂ

Bila albă

Talentatul sportiv Serghei Tarnovschi în vârstă de 18 ani a evoluat excelent în cadrul etapei a doua a Cupei Mondiale la kaiac-canoe, desfășurată la Racice, Cehia. Frații Tarnovschi, Serghei și Oleg, au dominat finala probei de canoe dublu, 1000 metri.

Frații Serghei și Oleg Tarnovschi au mai urcat pe podiumul de premiere după finala probei de canoe simplu, 500 metri. Serghei a cucerit medalia de aur, Oleg a fost distins cu medalia de bronz, locul doi revenind cehului Martin Kuksa.

Cea de-a treia medalie, de data aceasta de argint, i-a revenit lui Serghei Tarnovschi în proba de canoe simplu, 1000 de metri.
Până la deplasarea la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, Serghei Tarnovschi, alături de alți membri ai echipei naționale, va mai participa la Campionatul Europei, programat în perioada 24-26 iunie la Moscova.

Bila neagră

Ziua de miercuri, 1 iunie 2016 – Ziua ocrotirii copilului, a fost declarată liberă pentru toți cetățenii Republicii Moldova, după ce deputata Alina Zotea a venit cu această inițiativă legislativă, pe care Parlamentul RM a susținut-o, iar Cabinetul de miniștri a aprobat modificările necesare la Codul Muncii.
Totuși, aceste prevederi vizau doar bugetarii. Astfel, persoanele care nu lucrează în instituții de stat, dar care au copii, au fost nevoiți fie să vină cu copiii lor la locul de muncă, fie să-i lase la rude sau cu bona. Mai mult, ziua de 1 iunie urmează să fie recuperată sâmbătă, 25 iunie 2016

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *