Chișinău

Cerem demisia lui Victor Chironda!

De fapt Chironda este un trădător ordinar pe care socialiștii l-au folosit dublu:

-odată când l-au pus șef pe comisia de convocare a referendumului de eliberare a primarului Dorin Chirtoacă;
-a doua oară când l-au făcut viceprimar pe arhitectură, jucând rolul de paravan de apărare a imaginii primarului socialist.
Dacă prima dată Victoraș a jucat rolul de idiot util pentru socialiștii ghidați de plahotniuc a doua oară a jucat rolul de clovn pentru Ivan Ceban. Cum poți să te dai mare urbanist când tu la bază ești istoric?

De ce a devenit guraliv Victoraș al nostru?

Pentru că i se arată ieșirea din primărie și el nu vrea să se ducă. Se ține de funcția, de viceprimar și cu dinții, îl critică pe Grozavu, dar îi place să stea în locul lui și să nu facă nimic. Pe Svetlana Dogotaru tot el a adus-o, el a aranjat și concursu. În 2019 o prezenta ca mare specialist, iar azi deja dă toată vina pe ea. Adevărul este că socialiștii nu mai au nevoie de serviciile lui Chironda și el încearcă deja să se culce sub aripa pas-lui.

De departe Victor Chironda nu este un om corect așa cum vrea să pară.

Sub nasul lui, băieții lui Plahotniuc au ridicat în locul conacului Râșcanu de pe strada București colț, cu Vlaicu Pârcălab un bloc de 16 nivele și acum lucrările merg, Victoraș tace deși l-am atenționat de la începutul mandatului, despre hotelul Codru – tace, despre nerepararea și nemarcarea de ani buni a străzilor din oraș – tace. Iar când trebuie chiar permite și încurajează ilegalități, după cum a făcut-o și în cazul construcției de pe bd. Moscovei 20, unde a permis construcția unei anexe la un bloc de locuit de 9 nivele, punând în pericol siguranța blocului întreg, pentru că a fost săpată o groapă de 5 m drept la temelia blocului respectiv, priviți imaginile de mai jos.

Victor Chironda este și președintele grupului de achiziții pentru procurarea autobuzelor. De un an de zile grupul se chinuie să facă achiziții și nu reușește nici achiziții să facă, nici autobuze să aducă.

Așa că, d/ le viceprimar lasă vrăjeala, noi îți cerem -DEMISIA!

ION CEBANU 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *