Timpul.md

Actualitate 22 Iulie 2019 | 05:21

Cum va fi vremea în această săptămână

Mâine, în nordul şi centrul ţării sunt prognozate ploi cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca meteorologii anunţă 27 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 29 de grade, iar la Tiraspol 30. La Leova se anunţă 31 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 32 de grade Celsius.

În Capitală, noaptea se vor înregistra 18 grade, iar mâine vor fi 30 de grade. Zilele următoare sunt aşteptate ploi însoţite de descărcări electrice. Maximele vor ajunge până 30 de grade, iar minimele vor oscila între 14 şi 18 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. Cel mai cald va fi la Madrid, unde termometrele vor indica 40 de grade, în timp ce la Paris vor fi 34 de grade Celsius. La Londra se vor înregistra 30 de grade, iar la Berlin 26. La Roma se anunţă 36 de grade şi cer senin. La Viena şi Budapesta vor fi câte 31 de grade, iar la Praga cu un grad mai puţin. La Varşovia se aşteaptă 26 de grade, iar la Belgrad 32 de grade Celsius.

În Capitala României maxima va fi de 35 de grade, iar la Atena cu un grad mai puţin. 28 de grade se vor înregistra la Ankara, iar 27 de grade şi ploi cu descărcări electrice vor fi la Kiev. La Moscova nu va fi mai cald de 25 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus