Timpul.md

Bună Dimineața 24 Februarie 2011 | 06:00

Daţi-i afară!

După şocurile pe care le-au suportat în acest an cetăţenii R. Moldova, ameţiţi de preţurile halucinante, şi, după jocurile cu implicarea structurilor de stat, pe care le-au urmărit la televiziuni (înregistrate şi în direct), dispoziţia electoratului - şi comunist, şi necomunist - este aceeaşi: „Ţara are nevoie de ordine!”.

Am dialogat cu zeci de consângeni şi aproape toţi mi-au spus acelaşi lucru: cei vinovaţi de majorarea preţurilor să fie daţi afară de urgenţă, să fie eliberaţi imediat din funcţii, iar odată cu ei şi toţi transvestiţii politici, rămaşi ca moştenire în posturi de la fosta guvernare comunistă.

Lumea noastră nu este proastă şi înţelege perfect că, odată cu intensificarea efortului echipei de la guvernare de a face ordine în ţară, va creşte însutit şi înmiit rezistenţa celor care au acumulat averi din contul nenorociţilor de moldoveni şi au aruncat R. Moldova într-o mocirlă atât de puturoasă şi de perfidă, încât va trebui să mai treacă multă vreme ca să ne spălăm de ea.
Cu alte cuvinte, azi conştiinţa publică merge înaintea conştiinţei guvernării şi reprezintă un suport moral enorm pentru cel care va îndrăzni, în sfârşit, să pună la respect CARACATIŢA.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus