Timpul.md

Actualitate 7 Noiembrie 2017 | 16:23

Ea este femeia care strânge bani pentru ASASINAREA lui Kim Jong-un! A evadat dintr-un lagăr

Lee Aeran este o supravieţuitoare a unui lagăr de muncă din Coreea de Nord care încearcă acum să strângă bani pentru a finanţa asasinarea dictatorului Kim Jong-un.

Femeia, care a supravieţuit timp de opt ani în lagăr, îndurând munca forţată, bătăi crunte şi înfometare, a reuşit să evadeze din lagăr în 1997, ajungând în Coreea de Sud.

Dr. Lee Aeran are astăzi un restaurant în Seoul, unde oaspeţii pot alege să doneze bani pentru asasinarea dictatorului din Coreea de Nord. Până acum femeia a reuşit să strângă aproximativ 2300 de lire sterline.

"Cred că e nevoie de o societate bazată pe democraţie în Coreea de Nord şi că e nevoie ca Kim Jong-un să fie eliminat. Cea mai bună cale o constituie asasinarea lui.

Coreea de Nord e o societate închisă, aşa că va fi dificil. Aşa că am decis să fac o campanie şi să dau banii oricui va reuşi să îl omoare", povesteşte femeia.

Ideea i-a venit mai demult, spune ea, dar nu a pus-o în aplicare până când studentul SUA Otto Warmbier nu a murit. Tânărul fusese arestat pentru că furase un afiş de propagandă şi a fost ţinut prizonier în Coreea de Nord, de unde a fost înapoiat în SUA în comă profundă, murind la scurt timp.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus