Timpul.md

Actualitate 25 Octombrie 2017 | 13:48

Fiica lui Paul Walker a dat în judecată compania Porsche pentru moartea tatălui său

Fiica celebrului actor din Fast&Furious, mort într-un groaznic accident în 2013, a dat în judecată compania Porsche pe care o acuză de moartea tatălui său. 

Meadow Walker, în vârstă de 18 ani, a precizat că tatăl său, Paul Walker, a murit din cauza centurii de siguranţă care ar fi fost defecte şi pe care nu a putut-o deschide atunci când autoturismul s-a izbit de trei copaci şi apoi a luat foc. 


Potrivit jurnaliştilor Daily Mail, care citează surse din cadrul anchetei, Meadow nu este singura care a dat în judecată Porsche. Tatăl lui Paul, Paul William Walker III, a dechis un proces împotriva companiei auto.
În 2016, fiica actorului a primit 10.1 milioane de dolari după o înţelegere cu firma de asigurări a şoferului care a provocat tragedia din 2013.
Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013 într-un accident provocat de prietenul său, Roger Rodas. Aflat la volanul unui Porsche Carrera GT, Rodas a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, iar maşina s-a izbit de un stâlp de iluminat public şi de trei copaci, după care a luat foc.
Cei doi au murit pe loc în urma accidentului.

observator.tv

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus