Actualitate

Filat mătură pe jos cu Dodon: „S-a întors în sclavia lui Plahotniuc, precum un câine bătut”

Atacul loserilor.
Perspectiva pierderii alegerilor și pericolul ajungerii în fața justiției au determinat refacerea pe față a vechii alianțe Plahotniuc-Dodon-Voronin, cu Șor pe post de satelit artificial. Fugarul laș Plahotniuc stă în umbra blocului Dodon-Voronin și speră că o victorie peseremisto-comunistă îi va permite să-și salveze nu doar averile, dar și libertatea pentru care a luat drumul pribegiei prin lumea largă.
În dorința de a lovi în președintele Maia Sandu și PAS, holdingul lui Plahotniuc și Șor, trecut cu arme și bagaje în tabăra lui Dodon, m-au transformat pe mine și PLDM-ul în țintă cu toate că nici eu și nici partidul nu suntem concurenți electorali. Le sugerez lui Dodon și Voronin, dacă nu sunt lași și au argumente, să atace direct concurenții lor electorali.
Din păcate, Dodon nu a știut să folosească oportunitatea pe care blocul ACUM, din care făcea informal parte și PLDM, i-a oferit-o în 2019: să scape din robia lui Plahotniuc. S-a dovedit că libertatea este o povară prea grea și Dodon s-a întors în sclavia lui Plahotniuc, precum un câine bătut.
În 2009 eu și PLDM-ul l-am învins pe Vladimir Voronin!
În 2020 Maia Sandu l-a învins pe Dodon. Urmează iulie 2021… și aceiași pierdanți din 2009 și 2020! Lui Voronin și Dodon le place să piardă împreună!
P.S: Sper ca sănătatea să-mi permită ca în scurt timp, în cadrul unui eveniment public, să prezint cu date și informații concrete ”moștenirea” lăsată de Voronin și Dodon după 8 ani de guvernare comunistă (2001-2009): izolare, sărăcie, și lungi cozi în miez de noapte pe la porțile ambasadelor pentru vize și multe altele.
 
Vlad Filat

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *