Timpul Liber

Hai şi tu la VeloHora!

VeloHora îşi va lua startul în Piaţa Marii Adunări Naţionale, la ora 12.00, printr-o cursă de ciclism. Lungimea rutei este de 20 km. Toţi doritorii vor putea să se alăture participanţilor la cursă în oricare din cele trei puncte de control situate la Botanica, Râşcani şi Sculeni. Fiecare participant va primi câte un tricou cu logoul acţiunii şi o brăţară numerotată în baza căreia va putea participa la o tombolă, având posibilitatea să câştige biciclete moderne.

La final, participanţii cursei vor fi întâmpinaţi de interpreta Nelly Ciobanu care, împreună cu cicliştii, va încinge în PMAN o horă. Organizatorul acţiunii, apa naturală „Gura Căinarului”, a pregătit un show fascinant de ciclism, cu participarea riderilor din R. Moldova, Federaţia Rusă, Ucraina. Pentru buna organizare a show-ului, în Moldova va fi adus un parc german pentru executarea celor mai sofisticate figuri de-ale cicliştilor. Va fi montat şi un spaţiu separat pentru velo Trial, unde specialiştii îşi vor demonstra măiestria de a conduce bicicleta. Punctul de atracţie al competiţiei va deveni o gigantică pernă pneumatică – BigBag, menită să asigure securitatea în timpul executării celor mai curajoase salturi cu bicicleta. Anul acesta va fi organizată o competiţie şi pentru cei mici – un concurs de desene la tema „Eu şi prietena mea, bicicleta”, precum şi competiţii sportive.

Acţiunea este susţinută de Mişcarea Ecologistă din Moldova. Partenerul este marca ciclistă „Author”. Iar unul dintre partenerii media este ziarul TIMPUL.

Organizatorii doresc astfel să contribuie la promovarea ecologiei şi a modului sănătos de viaţă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *