Horoscop

Horoscop – Taurii vor primi un cadou

BERBEC

Nu vă asumați prea multe responsabilități, pentru că riscați să nu le faceți față. Nu este momentul să vă ocupați de afaceri. S-ar putea să pierdeți sume importante.

TAUR

Amânați activitățile care necesită tact și putere de concentrare.
Primiți un cadou de la o rudă mai în vârstă.

GEMENI

Sunteți nemulțumit de atmosfera creată de un coleg la serviciu. Faptul că vă revoltați fără motiv într-un cerc de prieteni îi poate face pe aceștia să vă izoleze.

RAC

S-ar putea să fiți puțin deprimat și vă simțiți lipsit de vlagă. Relațiile sentimentale sunt foarte bune. Împreună cu persoana iubită puteți rezolva o problemă importantă.

LEU

O rudă apropiată vă ajută să depășiți un moment dificil din relațiile parteneriale. Stați mai bine cu moralul, mai ales după ce primiți o sumă importantă dintr-o colaborare.

FECIOARĂ

Nu este o zi favorabilă activităților intelectuale. Vă cam lipsește inspirația și nu reușiți să terminați o lucrare importantă. Evitați speculațiile financiare!

BALANŢĂ

Se pare că nu vă puteți respecta programul din cauza unor evenimente neprevăzute. Nu vă puneți prea mari speranțe într-o afacere, pentru că s-ar putea să aveți parte de o dezamăgire.

SCORPION

Sunteți indispus din cauza atmosferei tensionate de la serviciu. Nu vă faceți probleme, toanele șefului vor trece curând! Păstrați-vă calmul și evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii.

SĂGETĂTOR

Astăzi nu este indicat să semnați documente oficiale sau să vă ocupați de afaceri. Cei din jur nu sunt de acord cu ideile dvs. Nu vă lăsați demoralizat și nu renunțați la planurile de schimbare!

CAPRICORN

Aveți parte de câteva momente mai încordate, din cauza controverselor cu un coleg sau cu un partener de afaceri. Reușiți să lămuriți repede neînțelegerea.

VĂRSĂTOR

Sunteți indispus din cauză că vi se anulează o delegație. Nu este cazul să vă faceți griji, este doar o amânare și nimic mai mult. Ar fi bine să vă ocupați de problemele financiare.

PEŞTI

Apar neînțelegeri în relația cu un partener de afaceri. Păstrați-vă calmul și încercați să găsiți o soluție de compromis! Evitați discuțiile în contradictoriu.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *