Horoscop

Horoscop duminică 14 iunie 2020. Ce zodii vor avea parte de surprize nebănuite

Horoscop duminică 14 iunie 2020. Berbec
Dragostea este cel mai intens și plăcut sentiment și de mult timp speri la o iubire ca în povești, în care să te simți bine. Azi vei avea parte de o mare surpriză, la care nici nu te gândeai. Persoana care îți place și pentru care ai sentimente intense ți-ar putea da un semn. Noutăţile sosite ca din senin, care te pot lua complet prin surprindere îți vor face inima să bată din ce în ce mai tare.

Taur
Lasă grijile deoparte azi și distrează-te. Nu lăsa niciun gând negru să îți strice ziua. Vei găsi azi oameni puși pe petrecut, cărora le vine pofta de viață pe nepregătite și știu să profite de tot ce le oferă viața. Alătură-te oamenilor veseli, amuzanţi, unde te vei molipsi şi tu de bună dispoziţie. Nu pierde ocazia și destinde-te cu un pahar, dans și voie bună.

Horoscop duminică 14 iunie 2020. Gemeni
Nu știi ce să apreciezi la cel de lângă tine: faptul că îți este credincios sau vorbele frumoase de amor? O relație nu poate funcționa fără una dintre cele două calități, așa că e nevoie de ambele. Dacă partenerul spune lucruri frumoase şi atât, nu e de ajuns pentru o relaţie de succes, ca atare arată-i ce anume aştepţi de la el. Poate privește iubirea dintr-o altă perspectivă, care pe tine te nemulțumește.

Rac
Rareori găsești oameni cu care să te potrivești și care să corespundă tuturor cerințelor tale. Ca atare, păstrează-i pe cei pe care îi acum alături, pentru că sunt oameni de calitate. Sunt prieteni buni, oferă-le ceva din timpul tău, pentru că merită să te dedici lor cu entuziasm. Priviți lucrurile la fel, gândiți la fel, aveți aceleași pasiuni, ceea ce vă ajută să aveți o prietenie frumoasă.

Leu
Iubești tot ce te înconjoară, mai ales persoanele pe care le ai la suflet, care reușesc să îți aducă zâmbetul pe buze. O relație nouă este pe cale să apară, așa că fii atent la ce semne primești azi. Dedică-te celor la care ţii cu inima deschisă, convins că şi lor le place ceea ce le dăruieşti, dar că şi ei au multe de oferit înapoi. Dă o șansă să fii din nou fericit și ia tot ce primești de la viață!

Horoscop duminică 14 iunie 2020. Fecioară
Astăzi te simți ignorat, ai impresia că nimeni nu este de acord cu tine, deși îți dorești asta și faci tot ce poți să le atragi atenția. Sigur e o problemă de comunicare la mijloc, ei nu te înţeleg pe tine, tu nu-i înţelegi pe ei, şi de aici se nasc neînțelegerile. Nici tu nu ești de acord cu tot ce se întâmplâ în jurul tău, așa că acceptă că și tu poți fi în situația asta uneori.

Balanță
Distracția este la ea acasă azi și nimic nu te poate indispune. Sufletul tău de copil te face astăzi liber să arăți tuturor cât de bine te simți și ce poftă de viață ai. Te cobori la nivelul celor mai mai mult decât de obicei și vezi că merită această încercare. Și veştile bune curg de pretutindeni şi abia aştepţi să le transmiţi şi tu mai departe, la rândul tău, ca să bucuri pe alţii.

Scorpion
Iubirea este cel mai plăcut sentiment, care îți umple sufletul de bucurie și satisfacție și te mobilizează pe toate planurile. Stai de vorbă cu sufletul tău să vezi ce nevoi are şi oferă-i-le, pentru că el e cel care te controlează în toate. Depune toată grija și efortul necesar pentru ca sufletul tău să fie împlinit și să nu-i lipsească nimic. Ascultă orice semn îți dă el!

Horoscop duminică 14 iunie 2020. Săgetător
Nu poți lăsa trecutul în urmă, nu te poți detașa complet de ceva care, la un moment dat, a încetat să îți mai facă bine. Deși e o influență negativă, nu poți renunța la ea. Dacă se întâmplă şi a doua oară acelaşi lucru, e semn ori că ţi se mai acordă o şansă de a face totul bine, ori mai ai nişte lecţii de învăţat de aici. Analizează bine situația și ai grijă să nu greșești din nou în același loc.

Capricorn
Azi ești foarte abătut și nu mai ai deloc curajul să speri la mai bine. Ai nevoie de cineva care să te stimulezi, să-ți dea încrederea că poți merge mai departe, indiferent de cât de greu e acel drum. Se pare că azi îl vei găsi și îl vei privi ca pe un adevărat salvator, pentru că a apărut în calea ta exact când aveai nevoie de un plus de energie pozitivă. Ține-te bine de el!

Vărsător
Nimic nu ține la nesfârșit, totul este trecător și limitat, la fel și dragostea, relațiile și tot ce ține de ea. Nu trata totul atât de radical, pentru că există şi situaţii de mijloc, şi zone de gri, şi perioade în care nu se mai întâmplă nimic, dar trec toate! Nu te lega de tot ce simți acum, de tot ce e negativ, păstrează doar ce îți face bine și te ajută să fii mai puternic în această viață!

Horoscop duminică 14 iunie 2020. Pești
Mulți oameni sunt rezervați și nu pot trece peste orice obstacol. Curaj e bine să ai, aşa e, dar nu transforma curtajul într-o formă de revoltă, pentru a le demonstra altora cu orice preţ de ce eşti tu în stare. Mergi pe drumul tău pentru a ajunge la destinația dorită și a-ți atinge scopul. Nu ai nimic de demonstrat, doar tu trebuie să știi ce ți se întâmplă.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *