Horoscop

Horoscop: Gemenii vor trece prin mai multe încercări

Va trebui să folosești acest timp pentru a-ți defini modul personal în care interacționezi cu cei de o seamă cu tine. Săptămâna aceasta poate fi critică dacă îți centrezi toată atenția pe o singură problemă. Ceea ce este mai rău este faptul că de aici se poate naște un conflict interior. Nimeni nu are dreptul să-ți spună cum să-ți trăiești viața.

TAUR
Astăzi te simți în putere, dar nu vezi lumea într-o lumină prea bună. În momentul de față te dedici unor acțiuni care îți vor aduce aprecieri folositoare, dar pe viitor lasă-le să se îndrepte și spre ceilalți.

GEMENI
Este o săptămână de încercare pentru tine în care trebuie să demonstrezi de ce ești capabil. Experiențele prin care treci depind de o mulțime de lucruri. Evenimentele care pot apărea sunt fie un test, fie se întâmplă pentru a anunța o schimbare.

RAC
În cursul acestei săptămâni, va trebui să fii ceva mai răbdător, altfel, este posibil să iei decizii greșite. Gândește-te bine, cântărind argumentele pro și contra. Este posibil să nu reușești să-ți clarifici poziția și să confunzi oamenii din jurul tău. O zi de relaxare este o idee bună și ai putea să pleci într-o mică vacanță.

LEU
Săptămâna aceasta, ceilalți vor aprecia sensibilitatea ta, dacă vei fi în stare să te exprimi în cel mai firesc mod. Te pândește un mic pericol pentru că tendința de a-ți crea iluzii se joacă cu gândirea progresistă pe care o afișezi atât de bine la locul de muncă.

FECIOARĂ
Și săptămâna asta vei fi ca de obicei marcat de un puternic simț al disciplinei. Ești convins că dacă acorzi multă atenție, dăruire și profesionalism, vei ajunge departe. Este un timp favorabil muncii de rutină astfel că vei finaliza tot ceea ce ți-ai propus la serviciu sau acasă.

BALANŢĂ
O săptămână însoțită de mici nervozități, pe care tu vei fi în stare să le faci față dacă vei aborda problemele pe rând, nu toate odată. Luni vei putea să-ți exprimi gândurile în mod concret pentru altminteri tu ai de obicei dificultăți din acest punct de vedere

SCORPION
Se anunță o săptămână în care trebuie să vă gândiți serios și să fiți atent la detalii. Inteligența voastră este ascuțită, dar evitați să fiți peste măsură de critici. Este momentul să aveți o percepție constructivă asupra oamenilor și lucrurilor.

SĂGETĂTOR
Săptămâna aceasta nu vrei nimic mai mult decât să ieși dintr-o situație încordată creată de tine, dar s-ar putea să rănești pe cineva. Fii atent înainte de a le arunca, evitând să fii implicat în tot soiul de bârfe, comunicând cât poți de bine cu ceilalți.

CAPRICORN
Optimismul tău general din această săptămână se poate concretiza în noi idei pentru planurile viitoare. Unele din aceste planuri pot include și crearea unui nou web site. Cheful de viață te îndeamnă spre toleranță, care te poate conduce spre foarte multă înțelegere.

VĂRSĂTOR
Noi prieteni și o viață socială palpitantă sunt pe ordinea de zi. Ideile tale vor găsi suport în rândul prietenilor și colegilor. Câteva idei vor înflori după o întâlnire cu oameni care vor acționa asupra celor mai fine percepții ale tale. Interacțiunea cu oameni de afaceri importanți poate aduce la suprafață idei creatoare.

PEŞTI
Gândește-te de două ori pentru a rezolva problemele, iar dacă este necesar, corectează-ți greșelile. Se pare că este vorba de o provocare intelectuală care cere o atenție sporită la detalii. Fă-ți planuri pentru viitor, dacă ai timp.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *