Actualitate

HOROSCOP, joi 28 septembrie. Probleme financiare pentru câteva zodii

 HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 BERBEC

Aveți posibilitatea să luați o decizie importantă cu efecte benefice pe termen lung în ceea ce privește armonia din relația cu partenerul de viață. În a doua parte a zilei, o persoană apropiată v-ar putea face o surpriză sau un cadou. Ar fi bine să petreceți seara în compania celor dragi. Puteți merge împreună la un concert, la teatru, la film etc.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 TAUR

Se pare că vă doriți de ceva timp să faceți o schimbare sau să începeți ceva nou într-un domeniu creativ. Astăzi ați putea avea ocazia să vă puneți în aplicare planurile. Se întrevede o zi încărcată, cu multe probleme de rezolvat. Este posibil să nu stați prea bine la capitolul financiar, dar nu este cazul să vă îngrijorați, pentru că sunt șanse ca situația să se îndrepte în scurt timp. Aveți posibilitatea să petreceți o seară romantică împreună cu persoana iubită.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 GEMENI

Este o zi bună pentru a studia sau pentru a vă documenta în domeniul dumneavoastră de activitate. O rudă mai în vârstă ar putea încerca să vă tempereze dorința de a obține venituri prin metode care implică riscuri mari. Aveți tendința să vă sacrificați tot timpul liber pentru interese materiale, neglijându-vă familia și prietenii. Ar fi bine să acordați mai multă atenție relației sentimentale.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 RAC

În viața socială și pe plan sentimental s-ar putea să simțiți o schimbare în bine a atmosferei și a perspectivelor. Astăzi sunt favorizate întâlnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu persoana iubită și călătoriile. Se pare că vă doriți să începeți ceva nou. Acum ar fi un moment propice pentru a pune la cale o nouă afacere. Vă sfătuim să vă planificați cu atenție cheltuielile și investițiile.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 LEU

Nu este o zi bună pentru a cumpăra obiecte de valoare sau pentru a lua decizii în privință investițiilor. Vă sfătuim să evitați speculatiile și să nu încercați să obțineți beneficii necuvenite, pentru că riscați să aveți necazuri. În a doua parte a zilei se întrevede o întrunire cu prietenii sau cu rudele. Relația cu persoana iubită vă poate oferi mari satisfacții.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 FECIOARĂ

Se pare că parcurgeți o perioadă favorabilă interacțiunilor sociale și relațiilor de colaborare sau de parteneriat, de la cele profesionale sau de afaceri, până la cele sentimentale. În a doua parte a zilei este posibil să fiți invitat la o întrunire cu persoane apropiate și să fiți nevoit să vă schimbați programul stabilit anterior.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 BALANȚĂ

Se pare că în prima parte a zilei v-ați propus să rezolvați o problemă de familie care vă preocupa de mai mult timp. S-ar putea să fiți nevoit să faceți câteva drumuri și cheltuieli neprevăzute. Deși agenda zilei este încărcată și aveți impresia că nu vă ajunge timpul, sunt șanse mari să duceți la bun sfârșit tot ce v-ați propus. Vă recomandăm să aveți grijă de portofel, pentru că există pericolul să îi pierdeți.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 SCORPION

Se pare că sunteți hotărât să începeți ceva nou. Este o zi favorabilă activităților intelectuale și aveți ocazia să vă afirmați în societate. În a doua parte a zilei, cu prilejul unei întruniri, este posibil să vă remarce o persoană de sex opus. Astrologii vă sfătuiesc să dați dovadă de prudență. Puteți petrece seara împreunî cu persoana iubitî. Un spectacol artistic urmat de o cină romantică nu ar fi o idee rea.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 SĂGETĂTOR

Astăzi este posibil să aibă loc schimbări benefice în viața dumneavoastră sentimentală. Aveți tendința să fiți foarte activ în plan social și s-ar putea ivi ocazia să legați o nouă relație de prietenie. Nu este exclus ca această relație să se dovedească foarte durabilă. Spre seară este posibil să aveți o mică problemă de sănătate. Nu este cazul să vă îngrijorați, totul ar trebui să revină la normal în scurt timp.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 CAPRICORN

În prima parte a zilei este posibil să vă simțiți obosit și fără chef de muncă. La locul de muncă sau în afaceri, ar fi bine să amânați deciziile importante și activitățile care necesită un efort deosebit. Limitați-vă la activități de rutină! Spre seară s-ar putea să vă întâlniți cu un prieten vechi, în compania căruia vă recăpătați buna dispoziție.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 VĂRSĂTOR

Dimineață s-ar putea să încasați o sumă importantă care vi se cuvine pentru o activitate prestată mai demult. Puteți să vă faceți planuri pentru o investiție, dar astrologii vă sfătuiesc să nu vă grăbiți să luați o decizie. Astăzi nu sunt recomandate călătoriile lungi. Ar fi bine să vă petreceți timpul liber împreună cu persoana iubită. Încercați să-i faceți o surpriză plăcută!

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE 2017 PEȘTI

Deși se pare că aveți un program destul de încărcat, aveți suficientă energie pentru a face față tuturor problemelor. Sunteți hotărât să perseverați până depășiți toate obstacolele. Situația financiară ar putea să nu fie foarte bună în această perioadă, dar nici nu reprezintă o problemă gravă. A doua parte a zilei este favorabilă comunicării cu persoana iubită. Puteți petrece împreună o seară deosebit de plăcută.

Sursă: eastrolog.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *