Horoscop

Horoscop pentru 11august

TAUR
Nu vă convine nimic şi simţiţi nevoia să schimbaţi ceva. Este o stare de spirit trecătoare. Doriţi să împrumutaţi o sumă de bani, dar nimeni nu se oferă să vă ajute.

GEMENI
Dimineaţă s-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă din cauza unor probleme financiare. A venit momentul să înapoiaţi unei rude o sumă împrumutată mai demult, dar nu aveţi de unde. Vă sfătuim să apelaţi la prieteni.

RAC
Este posibil să aveţi discuţii în familie din cauza banilor. Evitaţi călătoriile şi nu încercaţi să faceţi mai mult decât se poate! Vă sfătuim să vă odihniţi şi să evitaţi eforturile deosebite.

LEU
Se pare că sunteţi confuz şi vă lipseşte simţul practic. Ar fi bine să evitaţi călătoriile şi întâlnirile de afaceri. Relaţiile sentimentale pot merge mai bine, dacă vă ocupaţi mai mult de problemele familiei.

FECIOARĂ

Sunteţi nervos, pentru că trebuie să renunţaţi la o călătorie. Este de preferat să staţi acasă, pentru că sunteţi predispus la probleme digestive. Sunteţi nemulţumit de situaţia financiară, dar relaţiile sentimentale nu sunt afectate.

BALANŢĂ
S-ar putea să vă enervaţi din cauza unui partener de afaceri. Se pare că nu vă înţelegeţi asupra problemelor financiare. Vă sfătuim să vă temperaţi nervozitatea. Încercaţi să vă destindeţi!

SCORPION
Nu este cazul să vă puneţi mari speranţe în succesul unei afaceri, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgit. Păstraţi-vă calmul! Micile probleme de azi sunt trecătoare.

SĂGETĂTOR
Simţiţi nevoia să faceţi o investiţie importantă pentru cămin şi intenţionaţi să cheltuiţi o sumă importantă. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că nu este o zi favorabilă investiţiilor.

CAPRICORN
Vă sfătuim să fiţi mai atent la problemele celor apropiaţi. Partenerul de viaţă s-ar putea chiar să vă reproşeze că aţi devenit indiferent. Fiţi prudent, mai ales în chestiuni financiare!

VĂRSĂTOR
În prima jumătate a zilei aveţi de făcut mai multe drumuri scurte în urma unui telefon primit de la un partener de afaceri. Vă sfătuim să evitaţi activităţile care necesită o mare putere de concentrare.

PEŞTI
Dimineaţă aveţi tendinţa de a fi irascibil. Vă sfătuim să vă temperaţi, pentru că riscaţi să vă faceţi duşmani. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi încercaţi să vă odihniţi mai mult! Oboseala acumulată vă marchează.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *