Horoscop

Horoscop pentru 12 august

TAUR
Aveţi mari şanse de reuşită în activităţi casnice: curăţenie, reparaţii, mutat mobila etc. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie persoanelor vârstnice din familie.
GEMENI
Dorinţa de a vă întâlni cu prietenii vă face să lipsiţi cam mult de acasă. Nu este exclus să aveţi o discuţie cu partenerul de viaţă.
RAC
Discuţiile cu persoana iubită vă irită, iar starea de nervozitate vă poate afecta relaţiile sociale. Vă recomandăm să vă exprimaţi clar şi să nu evitaţi comunicarea.
LEU
Este posibil să aveţi un conflict cu o persoană mai în vârstă din familie. Tensiunile se pot aplana foarte uşor, cu o vorbă bună. După-amiază s-ar putea să primiţi o veste bună, legată de o afacere.
FECIOARĂ
Relaţiile sentimentale pot avea de suferit dacă refuzaţi să mergeţi într-o vizită la rude. Partenerul de viaţă nu este de acord că un eşec în afaceri poate fi un motiv pentru a rămâne acasă.
BALANŢĂ
Dimineaţă s-ar putea să vă pierdeţi răbdarea şi să vă certaţi cu cineva din familie. Este recomandabil să evitaţi activităţile care necesită eforturi deosebite.
SCORPION
În prima parte a zilei, aveţi dificultăţi de concentrare, ceea ce vă scoate din sărite. Acordaţi mai mult timp odihnei! Vă aşteaptă o săptămână grea.
SĂGETĂTOR
S-ar putea să fiţi apatic şi să aveţi probleme sentimentale. Aveţi chef să fiţi lăsat în pace şi să nu faceţi nimic. Oricât de indispus aţi fi, acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite!
CAPRICORN
Aveţi tendinţa de a fi impulsiv. Vă sfătuim să vă calculaţi bine fiecare pas, în special pe plan sentimental. Nu exageraţi cu munca, pentru că puteţi avea probleme cu sănătatea!
VĂRSĂTOR
Dimineaţă s-ar putea să fiţi indispus şi să nu vă purtaţi corect cu persoana iubită. Nu este exclus ca de aici să înceapă o ceartă în toată regula.
PEŞTI
Aflaţi că trebuie să plecaţi de urgenţă într-o delegaţie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul, indiferent de situaţie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.