Horoscop

Horoscop pentru 16 noiembrie

TAUR
În prima parte a zilei, nervozitatea vă poate pune în situaţii delicate faţă de prieteni şi de familie. Iniţiativele dvs. nu sunt prea bine primite astăzi. Nu are rost să insistaţi.

GEMENI
În cursul dimineţii, s-ar putea ca şeful să vă admonesteze pentru că nu aţi terminat o lucrare la timp. O persoană mai în vârstă vă ajută să rezolvaţi repede situaţia.

RAC
Sunteţi preocupat de afaceri şi neglijaţi relaţiile sentimentale. Din acelaşi motiv, în partea a doua a zilei, refuzaţi să mergeţi într-o vizită la prieteni.

LEU
Este posibil să apară probleme pe plan sentimental. Neînţelegerile se clarifică după o discuţie sinceră cu persoana iubită. Sfaturile unei persoane mai în vârstă vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară.

FECIOARĂ
Sunteţi nervos din cauza unei veşti neplăcute de la persoana iubită. Dacă nu vă stăpâniţi impulsivitatea, puteţi declanşa discuţii aprinse cu cei din jur.

BALANŢĂ
Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri sau de natură sentimentală. Evitaţi activităţile care necesită luciditate şi putere de concentrare.

SCORPION
Doriţi să plecaţi într-o călătorie de afaceri, dar partenerul de viaţă nu este de acord. S-ar putea ca atmosfera din cămin să se tensioneze. Vă puteţi baza pe sfaturile unei rude mai în vârstă.

SĂGETĂTOR
Se pare că aveţi dificultăţi de concentrare, care vă reduc randamentul la locul de muncă. Cu toate acestea, reuşiţi să contribuiţi la dezamorsarea unei situaţii conflictuale dintre colegii de serviciu.

CAPRICORN
Începeţi ziua plin de entuziasm şi vă simţiţi în stare să începeţi o nouă lucrare.
Revine în actualitate o problemă căreia nu i-aţi acordat atenţia cuvenită cu câteva zile în urmă.

VĂRSĂTOR
Nu este momentul să vă asumaţi rolul de mediator într-un conflict. S-ar putea să greşiţi şi chiar să amplificaţi starea de tensiune.

PEŞTI
Ar fi bine să nu vă asumaţi noi responsabilităţi. Se pare că nu aveţi energie nici pentru a termina ceea ce aţi început.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *