Horoscop

Horoscop pentru 17 noiembrie

TAUR
Intenţionaţi să începeţi o afacere, dar astăzi vă lipseşte simţul practic. S-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate, dar trecătoare.

GEMENI
Trebuie să luaţi o decizie importantă pe plan sentimental, dar sunteţi nehotărât. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă. Evitaţi certurile!

RAC
S-ar putea să constataţi că planurile pe care vi le-aţi făcut pentru azi nu prea sunt realiste. Un prieten vă roagă să îl ajutaţi într-o problemă de afaceri. Puteţi câştiga şi dvs. o sumă importantă.

loading...

LEU
Sunteţi confuz şi s-ar putea să înţelegeţi greşit sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Nu este exclus să aveţi dificultăţi de concentrare.

FECIOARĂ
Vă cam lipseşte simţul practic şi ar fi bine să nu vă asumaţi noi responsabilităţi.
Nu abordaţi probleme importante, mai ales pe plan profesional sau în afaceri!

BALANŢĂ
Nu sunteţi prea bine dispus şi nu reuşiţi să vă adunaţi. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, ar fi bine să nu vă grăbiţi. Sunteţi confuz şi puteţi lua decizii neinspirate.

SCORPION
Se pare că nu prea aveţi spor la serviciu, pentru că sunteţi ameţit şi neîndemânatic. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi cu colegii.

SĂGETĂTOR
Dacă vi se propune să deveniţi asociat într-o afacere, nu vă pripiţi. Astăzi vă cam lipseşte simţul practic şi riscaţi să luaţi decizii greşite.

CAPRICORN
Sunteţi visător şi aveţi tendinţa să neglijaţi probleme importante. Nu este momentul să începeţi activităţi noi, pentru că nu staţi prea bine cu simţul practic.

VĂRSĂTOR
Sunteţi pornit să-i criticaţi pe toţi cei din jur. Fiţi prudent şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii. Amânaţi călătoriile planificate pentru azi! Există riscul să nu rezolvaţi nimic.

PEŞTI
S-ar putea să fiţi confuz şi să nu puteţi lua o decizie importantă cu privire la o afacere. Nu este o zi favorabilă examenelor sau întâlnirilor de afaceri.  


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.