Horoscop

Horoscop pentru 21 octombrie

TAUR
O rudă mai în vârstă vă ajută cu sfaturi pentru a pune capăt unor probleme parteneriale. Vă cam lipseşte simţul practic, însă familia şi prietenii vă înţeleg şi vă ajută. Nu le refuzaţi ajutorul!

GEMENI
Sunteţi confuz şi este posibil să înţelegeţi greşit sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Faceţi un efort şi vă concentraţi mai mult.

RAC
S-ar putea să nu vă simţiţi prea bine şi să aveţi probleme de concentrare.
Nu vă asumaţi niciun risc, mai ales la serviciu, întrucât s-ar putea să mizaţi greşit.

LEU
Sunteţi cu capul în nori şi riscaţi să neglijaţi probleme importante. Nu începeţi activităţi noi, pentru că azi nu staţi prea bine cu simţul practic.

FECIOARĂ
Sunteţi confuz şi riscaţi să luaţi decizii neinspirate în afaceri. Nu este o zi bună pentru examene şi nici pentru întâlniri. Nu vă grăbiţi să semnaţi nimic, ca să nu regretaţi mai târziu!

BALANŢĂ
Sunteţi foarte hotărât să începeţi o afacere, dar vă cam lipseşte simţul practic. Dacă aveţi îndoieli, este indicat să mai aveţi răbdare până când vă limpeziţi ideile.

SCORPION
S-ar putea să descoperiţi că planurile pe care vi le-aţi făcut nu sunt deloc realiste.
O cunoştinţă vă cere ajutorul într-o problemă de afaceri. Ar fi bine să nu o refuzaţi, pentru că puteţi ieşi în câştig.

SĂGETĂTOR
Nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi, pentru că astăzi vă lipseşte simţul practic. Încercaţi să amânaţi deciziile importante, mai ales pe plan profesional!

CAPRICORN
Din cauza stării de confuzie cu care începeţi ziua, s-ar putea să vă descurcaţi mai greu la serviciu. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi cu colegii.

VĂRSĂTOR
Astăzi vă cam lipseşte simţul practic. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale. Seara sunt şanse să petreceţi clipe romantice alături de persoana iubită.

PEŞTI
Vă nemulţumesc toţi şi toate. Fiţi foarte atent la ce spuneţi. Evitaţi o ceartă cu o femeie mai în vârstă, de la locul de muncă! Ar fi bine să renunţaţi la călătorii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *